Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Virtual Reality Kinderfeestje

Beleef dé ultieme virtual reality sensatieJe bent even in een andere wereld!


Hi Sixsec Den Haag biedt diverse virtual reality arrangementen - speciaal voor kinderfeestjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van Virtual Formule 1 Racen, waarbij iedereen een VR-bril opzet en het tegen elkaar opneemt in een spannende race. Daarnaast bieden we nog vele andere spellen aan voor een leuk kinderfeest.

Let op: onze arrangementen zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De minimale lengte voor onze racesimulatoren is 140cm. 


We hebben er reuze van genoten. Al heb je geen ervaring met F1, wordt je door Joey helemaal in die wereld meegenomen. Een aanrader voor jong en oud.
Door S. Flores,
Een supertoffe ervaring om in VR te racen op het Red Bull circuit. De apparatuur is fantastisch, de uitleg van en zorg voor de gasten is duidelijk en fijn, Joey is zichtbaar toegewijd aan zijn VR games en dat wakkert het enthousiasme aan.
Door M. Hendriks,
Superleuke ervaring gehad! De begeleiding was heel goed. Je wordt eerst bekend gemaakt met de omgeving waarin je je bevindt als je de bril op hebt voordat je voor het echt mee gaat doen. En de spellen zijn heel leuk. Eerst Angry Birds, een ruimte schiet spel, fruit snijden met 'echte' zwaarden en daarna boogschieten. Stuk voor stuk leuke spellen waarin je omgeving er realistisch uit ziet. Wij hebben de F1 niet kunnen doen, omdat mijn kinderen korter zijn dan 1,5m en ze dan niet bij de pedalen komen. Voor de rest geschikt voor zowel jong als oud! Gewoon doen als een leuk dagje uit!
Door Abdelhak C.,

VR Games & VR Racen


VR alleen voor volwassenen? Zeker niet! Heb je wat oudere kinderen, vanaf een jaar of 8/9, dan is er ook gewoon een te gekke VR-bestemming in Den Haag beschikbaar. Bij Sixsec zijn er twee soorten VR-ervaringen om uit te kunnen kiezen. Bovendien kun je bij één van de ervaringen uit een gigantische hoeveelheid games kiezen en daarmee  is er dus eigenlijk voor iedere gast van de jarige tijdens het kinderfeestje wel wat wils.
 
Speel bijvoorbeeld VR Angry Birds of VR Fruit Ninja. Bekend van het gelijknamige spelletje op de telefoon. Maar nu in Virtual Reality!
 
De racesimulator kunnen we aanpassen dat deze voor iedereen goed te besturen is. Om goed bij de pedalen te komen is een minimale lengte van 140cm vereist.


Contact gegevens


Sixsec
Winkelhaak 77
2495AX Den Haag

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Instagram pagina
Bezoek onze Facebook pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Sixsec