Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Huur nu je eigen Silent Disco! 🎉

Maak je kinderfeestje compleetHuur nu je eigen Silent Disco! 🎉


Een onvergetelijke ervaring voor de kids! Een silent disco kinderfeestje of verjaardagsfeestje met onze Silentdisco koptelefoons. Tover jouw woonkamer, slaapkamer, tuin, het park of iedere andere locatie om tot een vette disco zonder geluidsoverlast. Vanaf het moment dat de kids hun silent disco koptelefoons op hebben, kunnen zij hun lievelingsnummers meezingen en hun coolste dansmoves uit de kast halen.  Succes gegarandeerd!


Al regelmatig doen wij hier een silent disco huren voor verschillende feesten. Keurige prijs en de kwaliteit van de headphones is super. 1x een klein probleempje gehad en werd door Boy keurig opgelost. We gaan nog jarenlang door met deze samenwerking en zijn blij met Silent disco Rotterdam.
Door Dick van Delft,
Vorig weekend een silent disco set gehuurd voor het kinderfeestje van mijn dochtertje (9 jaar). En wat was het leuk!! De kids hebben de hele middag in de tuin gedanst en gezongen, ideaal! Wij komen zeker nog bij jullie terug voor het feestje van ons zoontje :). Gr Samantha
Door Samantha van Lingen,
Alweer het derde jaar op rij dat wij silentdisco hebben gebruikt voor ons familiefeest. Zowel voor de kinderen als voor de volwassen echt een uitkomst. Deze keer hebben wij 3 kanalen gebruikt, wat top was want daardoor konden de kids hun eigen muziek opzetten en wij ook. Tevens zijn de mannen van Silentdisco ook erg vriendelijk en behulpzaam en zullen wij dan ook volgend jaar weer bij jullie aankloppen.nBedankt mannen voor weer een top feestje.
Door Sjoerd van Nieuwendijk,
Top, concept voor weinig geluidoverlast!!!! nThanks Nino voor de snelle service en uitleg.
Door Roderick Dingemanse,


Perfect voor je kinderfeestje. Het is unieke ervaring voor je kinderen die het echt het einde vinden.  

Je ontvangt bij ons koptelefoons inclusief zender van de beste kwaliteit. De koptelefoons hebben drie verschillende kanalen met drie verschillende kleuren (blauw, groen en rood). Het is plug and play: je stopt de zender in het stopcontact en je bent ready to go. 

Iedere koptelefoon gaat tussen de 6 uur mee en iedere koptelefoon kan individueel harder en zachter worden gezet. Beslis zelf of je een DJ laat draaien of je een eigen Spotify lijstje laat afspelen vanaf je mobiel. 

 Contact gegevens


Silentdisco 4 KIDS
Herengracht 140-2
1013 BW Amsterdam

Contact opnemen