Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Reptielenfeestje met DragonDronten

Voor de spannendste, leukste en meest leerzame reptielenworkshops!Reptielenfeestje?


Lijkt het je leuk om jouw feestje met de reptielen te vieren? Dan komen wij graag met onze dieren bij jou langs om alles over ze te vertellen! Liever niet bij jou thuis? Dan komen jullie toch gewoon lekker naar ons toe!

Super gaaf en leuk voor kinderfeestjes!! Dieren zien er heel verzorgd uit en waren heel kalm en rustig. Iedereen kon zelf aangeven of ze de dieren wel of niet mochten aanraken of op schoot. Er werden heel veel leuke weetjes gedeeld van de dieren en hun natuurlijke leefomgeving en deze werden in een grappig en meeslepend verhaal verteld, interactief met veel vragen of en weer. Echt een aanrader!! Zelfs de ouderen vonden het een hele leuke ervaring!
Door Kevin Odijk,
Wij hebben een kinderfeestje op locatie gevierd. Wat hebben we genoten. Op een hele leuke wijze en met veel enthousiasme wordt er vertelt over de verschillende dieren. Een echte aanrader voor een leuk kinderfeestje! De kinderen mochten de dieren aanraken en zelfs vasthouden.
Door Leonie ten Wolde,
Wat een fantastisch feestje! Vooraf ook al zeer prettig mailcontact gehad. Yannes had 7 dieren mee en ging van klein naar groot. Zo konden de kinderen die het toch spannend vonden er even aan wennen. De uitleg was ook goed en grappig! Het wordt moeilijk om dit feestje te overtreffen!
Door Merel Visscher,
GEWELDIG!!!! Voor zowel kinderen als ouders een erg leuke ervaring.nEr werd veel over de dieren vertelt en hebben er in alle rust heel veel mogen aaien en vasthouden. We hadden er voor gekozen om op locatie ons kinderfeestje te vieren zodat we alle dieren konden zien. Wil je een een fantastisch leuk en uniek kinderfeestje dan kunnen wij DragonDronten zeker aanbevelen!
Door Meester Nicolai K,
Fantastisch om reptielen van zo dichtbij te mogen zien, en als je wilt mag je ze ook aaien of vast houden. Op leuke en grappige wijze wordt er over de dieren verteld, en ook worden de kinderen zodanig op hun gemak gesteld dat veel kinderen uiteindelijk met alles hebben mee gedaan, zonder dat er druk op wordt gelegd. Alleen maar enthousiaste reacties gekregen van de kinderen en ouders over dit geweldige optreden over en met reptielen! En ook nog een hele leuke reeks foto's eraan over gehouden. Zeker doen!nLike
Door Sandra de Vries,

Hoe zit zo'n feestje nou in elkaar?


Of het feestje nu bij jou of bij ons wordt gevierd, bij aankomst gaan we altijd meteen van start met onszelf voorstellen en vertellen we wat de kinderen precies kunnen verwachten. Hierbij is de belangrijkste regel altijd: 'Niks moet, alles mag!' We proberen kinderen uit te dagen om hun grenzen te verkennen, maar dwingen uiteraard nooit iemand om iets te doen wat hij/zij echt niet wil. Het verbaast de meeste ouders hoe veel hun kinderen eigenlijk allemaal durven!

 

Hebben we de regels uitgelegd? Zijn er geen vragen meer? Top! Dan pakken we het eerste diertje er bij. Over ieder dier vertellen we een spannend/grappig verhaaltje met wat leuke weetjes en beantwoorden we alle vragen die de kinderen hebben. Hierna mogen de kinderen en aanwezige volwassenen de dieren even bekijken, aaien en sommige soorten zelfs even vasthouden.

 

Na afloop krijgen alle kinderen hun eigen reptielendiploma, dat hebben ze wel verdiend! Ook krijgt de jarige nog een klein aandenken om het feestje nooit meer te vergeten!

 

Bij het plannen van een feestje heb je de keuze uit meerdere pakketten. De opties die wij bieden kun je op onze site bekijken!

 

 
 


Contact gegevens


Reptielenfeestje
Staalwijk 6a
8251JX Dronten

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina
Bezoek onze Youtube pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Reptielenfeestje