Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Paas activiteit voor kinderen


Pasen de tijd van eieren zoeken en samen zijn. Maar wat kun je allemaal doen tijdens de Paasdagen? Paas activiteiten zijn tegenwoordig helemaal in. Heb jij  al iets bedacht voor jou kind(eren)? Je kunt er voor kiezen alleen eieren te zoeken, maar hoe leuk zou het zijn om dit jaar ook een paas knutsel activteit, Paas kinder yoga sessie, een paas gerecht bereiden met de kids of speurtocht te organiseren? Lees hier hoe je zoiets heel makkelijk zelf kunt organiseren. Leuk om te doen met eigen gezin, neefjes en nichtjes of vriendjes en vriendinnetjes. Gegarandeerd een geslaagd Paasfeest.
 

Welke Paas activiteiten kun je doen?

Natuurlijk kun jij helemaal zelf bepalen wat jij deze Paasdagen gaat doen. Voor Paas activiteiten zijn er tal van verschillende mogelijkheden. Het schilderen en verstoppen van eieren is een van de bekendste. Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan het maken van een fotolijsten, een hoppend kuiken of eropuit met een echte paas speurtocht. 

Knutsel een Paasfotostandaard

Eén van de leuke dingen van een feestdag is de voorpret. Zo kun je deze activiteit zowel voor als tijdens de Paasdagen organiseren.
Wanneer je de kinderen vooraf een fotostandaard laat maken kun je deze tijdens het paasontbijt aan het bord zetten met hierop een briefje met leuke Paasboodschap.
Je kunt er ook voor kiezen om samen aan de slag te gaan tijdens de paasdagen en daarna de standaard te voorzien met een leuke foto als herinnering aan deze geweldige Pasen.
Zo hebben de kideren een mooi aandeken voor op hun kamer aan een fijne paadag.
Het makkelijke van deze activiteit is dat jij alleen het pakket hoeft te bestellen en te zorgen voor een kleed op tafel. De kinderen doen de rest! Super simpel, zou heb jij je handen vrij voor andere dingen tijdens deze paasdagen.
 
Het leuke van dit pakket is dat je het ook voor meedere kinderen kan aanschaffen zodat je er een heuse paasknutselactiviteit van kan maken!
 

Heb jij de hoppende kuikens al gezien?

De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos, maar de hoppende kuikens mag niet ontbreken bij de leukste Paas knutsel activiteiten voor thuis of op locatie.
Het maken van de hoppende kuikens is heel eenvoudig en zal zorgen voor een glimlach op het gezicht van het kind.
Ze zeggen wel eens het kind kan de was doen, in deze is dat ook zo.
U schaft het hoppende kuikens pakket aan, zorgt voor bescherming van de tafel en de kinderen kunnen aan de slag. Alle benodigde materialen zitten in het pakket inclusief een handleiding. Dit is gegarandeerd 45 minuten Paaspret voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.


Een kuiken van Silkklei, dat wil ieder kind!

Heb jij al eens een eigen paasei met kuiken gemaakt? De silk klei, een zachte foamachtige klei leent zich hier super goed voor. Je boetseerd zelf of aan de hand van een beschrijving een mooi kuiken welke je aan de lucht laat drogen. Hierna stop je hem in een plastic ei en kun je hem ophangen in de paastak of op een andere mooie plek. Zo heb je jaren plezier van jouw zelfontworpen paas kuiken.
 
Kinderen tussen de 5-12 jaar zullen hier minimaal 30 minuten plezier aan beleven. En ook hierbij geld voor u als ouder/ volwassene, het enige wat u hoeft te doen is het all in pakket aan het schaffen waarin alle materialen voor het maken en versieren van het paasei al zitten. Tafelkleed op tafel en de kids kunnen aan de slag. Nodig gerust vriendjes en vriendinnetjes, neefjes en nichtjes uit zodat ze heerlijk kunnen genieten van een paas knutsel activiteit met altijd een eigen kunstzinnig resultaat!
 

Liever lekker naar buiten? Help Kaatje kip met het vinden van haar eieren.

Kaatje kip is haar eieren kwijt, helpen jullie haar deze weer te vinden?! Met deze interactieve speurtocht gaan de kinderen opzoek naar de eieren van kaatje kip.
Na het zien van een filmpje van het verhaal van Kaatje kip, gaan de kinderen aan de hand van een speurtocht opzoek naar de eieren. Tussendoor worden er ook spelletjes gespeeld. Deze Paasspeurtocht bevat ook een slecht weer senario zodat het altijd door kan gaan.
Na afloop van de speurtocht ontvangen de kinderen een diploma.
De speurtocht duurt 2 uur, u kant deze aanpassen door spelletjes eruit te laten.
Bij aankoop van het pakket Paasspeurtocht ontvangt u alles wat u nodig heeft inclucief een draaiboek waarin alles uitgeschreven staat.

Een geweldige activiteit om de Paasdagen onvergetelijk te maken.
 


Wat staat er met Pasen op Tafel? Samen koken, samen plezier.

Vaak staat Pasen ook in het teken van samen eten, gedekte tafel en gezelligheid.
Maak dit jaar samen met uw kind een Paas gerecht. Dit hoeft niet moeilijk te zijn, denk bij het opmaken in het thema van Pasen en al snel tovert u samen de maaltijd om in Paashaas of kuiken.
Het kind zal stralen van geluk en de complimentjes ontvangen en mag het daarna ook nog eens opeten, 2 vliegen in een klap!