Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Kinderfeestje Paalgym

Sportief Kinderfeestje voor iedereen!Ieder kind wil een kinderfeestje om nooit te vergeten. En jij – als ouder – natuurlijk ook. Sportief Paaldansen kan daar absoluut aan bijdragen. Onze kidsworkshop paalgym is actief, leerzaam, uitdagend en leuk!

Onze speciaal opgeleide instructrices geven een kidsworkshop paalgym van anderhalf uur. Tijdens deze workshop leren de kinderen acrobatiek in én naast de paal.Kunnen alle kinderen meedoen?

Een workshop biedt plaats aan in totaal 10 kinderen. De workshop is sportief en geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar. De instructrice zal de inhoud en oefeningen aanpassen aan de groep. Heeft één van de kinderen een blessure of lichamelijke beperking? Dan horen we dat graag. Natuurlijk zal onze instructrice daar rekening mee houden tijdens de workshop.

Wat leren de kinderen tijdens onze paalgymworkshop voor kinderen?

We starten met een vrolijke warming-up met ‘Zumba kids’ of een ‘stopdans’. Daarna doen we oefeningen in én naast de paal. Zo maken we bijvoorbeeld een handstand tegen de muur, een salto naast de paal of doen we een wedstrijdje klimmen. Zo kan de instructrice de kinderen beter leren kennen en is het eenvoudig om het juiste niveau in te schatten.

We leren de kinderen een korte routine met turnoefeningen. Ook hierin zitten oefeningen in én om de paal verwerkt. Niet alleen het sportieve element, maar vooral ook het maken van plezier staat voorop tijdens de workshop. De kinderen mogen in circuitverband oefenen. Ook doen we onze tiaradans. De instructrice sluit af met een spectaculaire demonstratie en een cooling down.

Wat moet je regelen tijdens het kinderfeestje?

Sportief Paaldansen zorgt op eigen locatie voor een gezellig feestje. Daar hoef je zelf niets voor te doen. Ook zorgen wij voor een bekertje drinken. Het enige dat je mee moet nemen is sportkleding en een korte broek voor ieder kind. Zo hebben de kinderen een goede grip in de paal en kunnen zij zich makkelijk bewegen. Je ontvangt een mail waarin wij uitleg geven over het feestje. Daar staat deze informatie ook in. .

Wat zijn de kosten en hoe is de beschikbaarheid?

De paalgymworkshop voor kinderen kost €155,00,- in Utrecht, Amsterdam, Tilburg, Rotterdam en Den Haag. In 's Hertogenbosch en Breda betaal je een kleine toeslag van € 35,- . Deze workshop is geschikt voor maximaal 10 kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 14 jaar. De feestjes zijn op aanvraag en afhankelijk van onze beschikbaarheid. Klik hier om meteen informatie aan te vragen.Contact gegevens


PaalgymDenhaag
Overijselhaven 87
3433PH Niewegein

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van PaalgymDenhaag