Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Organiseer een onvergetelijk social media kinderfeestje


Photobooth huren, inclusief props

Een photobooth huren is altijd een schot in de roos. Het geeft de kinderen de kans om zich te verkleden en gekke foto's te maken met verschillende props zoals brillen, hoeden, en snorren. Dit zorgt niet alleen voor veel plezier tijdens het feestje, maar ook voor leuke herinneringen die de kinderen mee naar huis kunnen nemen.
 

360 video booth

Voor een extra coole ervaring kun je een 360 video booth huren. Hiermee kunnen de kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes spectaculaire 360 graden video's maken. Dit is een moderne en spannende manier om het feest vast te leggen en te delen op social media​.

Social media cutouts

Cutouts die eruit zien als een Facebook- of Instagram fotoframe zijn een geweldige toevoeging aan je decoratie. Kinderen kunnen doen alsof ze een bericht op social media plaatsen, wat voor veel lachende gezichten en leuke foto’s zorgt. Dit soort cutouts zijn gemakkelijk te vinden en geven het feestje een echte social media sfeer​.
 

Gepersonaliseerde hashtags

Maak het feestje nog interactiever door gepersonaliseerde hashtags te creëren. Gebruik deze hashtags op posters, banners, en zelfs op de taart. Moedig de kinderen aan om hun foto's te delen met deze hashtags. Dit geeft het feestje een unieke touch en zorgt voor een blijvende herinnering op social media​.
 

Social media spelletjes

Speel social media gerelateerde spelletjes zoals &qout;What’s on a Screen Name&qout; waarbij elk kind zijn of haar social media naam moet gebruiken om een leuke zin te maken, of &qout;Personality Tweets&qout; waarbij de kinderen een korte biografie van zichzelf schrijven in 140 tekens. Dit soort spelletjes zijn niet alleen leuk, maar ook educatief​.
 

DIY decoraties

Gebruik foto's van de kinderen en print deze als posters of banners. Je kunt ook Instagram foto's printen en ophangen als decoratie. Dit geeft een persoonlijke touch aan het feestje en zorgt voor een gezellige sfeer​.
 
Met deze tips organiseer je een social media kinderfeestje dat de kinderen niet snel zullen vergeten. Van photobooths tot gepersonaliseerde hashtags, er zijn tal van manieren om je social media feestje op te leuken en de kinderen een geweldige tijd te bezorgen. Ontdek hier nog veel meer feest tips.