Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Organiseer een beauty avond voor je jarige dochter


Organiseer een beauty avond voor je jarige dochter 

Op zoek naar leuke ideeën voor het kinderfeestje van je jarige dochter? Overweeg het organiseren van een beauty avond! Je kunt zo’n avond zo uitgebreid maken, als je zelf wilt. Bestel online bijvoorbeeld een groot aantal maskers voor het gezicht, diverse crèmes voor de huidverzorging en mooie nagellak voor de nagels. Vraag je eigen vriendinnen om je te helpen bij het aanbrengen van deze verzorgende producten. Ook leuk: handdoeken bedrukken met de namen van de vriendinnen van je dochter. Er zijn verschillende webshops waar je ze bestelt. De handdoeken mogen de gasten van het kinderfeestje aan het eind van de avond mee naar huis nemen. 

Heb je een eigen onderneming? In dat geval kun je de bedrukte handdoeken ook zakelijk bestellen en deze bijvoorbeeld voorzien van een logo. Een slimme manier om direct de naamsbekendheid van je organisatie te vergroten. In plaats van bedrukte handdoeken is ook zakelijk sleutelhangers bedrukken als goodie om weg te geven populair. 

Combineer de beauty avond met het kijken van een film 
Wanneer de vriendinnen van je dochter uitgebreid verzorgd zijn met maskers, crèmes en nagellak is het tijd om te ontspannen. Dit doe je door de woonkamer tijdelijk om te toveren tot een heuse bioscoop. Kies vooraf samen met je dochter een mooie film uit, die zij en haar vriendinnen in alle rust kunnen bekijken. Verduister de kamer en zorg dat de geluidsinstallatie goed staat afgesteld, zo gaan je gasten helemaal op in de film. Tijdens de film verzorg je het gezelschap met bekers drinken en bijvoorbeeld verse popcorn. Leuk is het hierbij om een popcornmachine te huren! Het maakt het feestje af en dient direct als leuke decoratie voor je bioscoop aan huis. 

Laat de vriendinnen van je dochter overnachten in de woonkamer 
Wil je het nog grootser aanpakken? In dat geval kun je de beauty avond en thuisbioscoop combineren met een slaapfeestje. Er zijn verschillende partijen te vinden die luchtbedden verhuren voor kinderfeestjes. Of wat te denken van kleine tipi tenten? Goed passend bij het thema beauty en prinsessen. In plaats van het huren van deze slaapfaciliteiten, zou je ook kunnen kiezen voor het lenen van luchtbedden bij de mensen om je heen. Vaak hebben de buren, een zus of bijvoorbeeld je vriendinnen ook luchtbedden op zolder liggen. Het zijn items die vaak alleen in de vakantieperiode gebruikt worden. Het maakt de organisatie van het kinderfeestje iets goedkoper!