Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Wil jij kunnen drummen?

Iedereen kan leren drummen!Drummen op je kinderfeestje


Vier je leukste en onvergetelijke kinderfeestje samen met ons bij jouw thuis binnen, bij ons in de drumcaravan of bij ons in de drumschool! Met een veruit uniek programma van drummen op een elektronisch (stil) drumstel en het samen ontwerpen van een eigen trommeltje zijn we echt te onderscheiden van veel andere soort kinderfeestjes. Je kan zelfs bij ons in de drumschool jullie eigen professionele video opname laten maken wat natuurlijk super gaaf en uniek is om te doen! De kinderen zelf omschrijven onze feestjes als de leukste die ze hebben gehad!


Doordat Leon het zo duidelijk en leuk uit legt, wordt drummen voor iedereen toegankelijk.
Door Ilse Dekker,
Wij hebben een workshop voor 10 personen gevolgd van totaal een goed uur en dit was voor ons een gigantisch mooie ervaring. Na deze middag hadden wij alle echt het idee dat wij al professionele drummers waren!
Door Marcel van der Zalm,
Wat leuk om te doen zeg! echt een ervaring om niet te vergeten!!
Door Britt van Zeijl,
Onwijs gaaf om te doen. Ook zeker met de trampoline en tafelvoetbal die er staan. De workshop is duidelijk en leuk om te volgen voor jong en oud.
Door Jordy van Holst,
Wij hebben vandaag een workshop gevolgd in de drumschool van leondrums/onlinedrumles en wat was dit té gek zeg. Wij zochten een verjaardags cadeau voor onze vader en ook al was dit wel wat ‘last minute’, alles was zo geregeld en we hebben een super leuke verjaardag gehad
Door Tanja ,
Nu voor het 4de jaar op rij elke vakantie met de kinderen gezellig drummen. Echt onwijs gaaf en de kinderen zijn niet weg te slaan achter het drumstel. Ongelovelijk
Door BSO,


Leren drummen kan iedereen


Wil jij leren drummen? Heb jij altijd wel eens willen drummen of hou je gewoon van lekkere herrie maken en heb jij er behoefde aan om op elk moment dit te kunnen doen? Daarvoor hebben wij voor jou online drumles ontworpen. Hiermee kan jij thuis en op school leren drumstel in jouw tijd wanneer dit uitkomt en nu hebben we dus zelfs iets nieuws!
Drummen op je kinderfeestje. Dat kan dus overal op locatie door het hele land of in een van de grootste drumscholen van Nederland. Hier kunnen wij voor je kinderfeestje jullie voor 10 personen een drumworkshop aanbieden en gaan we een trommeltje maken en kan je dus zelfs een eigen professionele videoclip laten maken. Ook hebben wij hier een hele grote trampoline staan en een tafelvoetbal spel. Echt onwijs leuk voor de kinderen en natuurlijk ook voor de ouders die na de workshop uiteraard nieuwsgierig zijn geworden en zelf achter het drumstel kunnen zitten en ook leren drummen.
Bel en mail gerust voor meer info en de opties die wij allemaal nog meer kunnen bieden
LET OP! Sinds kort hebben wij een nieuw concept hierop verzonnen waardoor wij het tot wel 50% goedkoper voor iedereen kunnen aanbieden. Zo is het voor iedereen mogelijk om te kunnen drummen.Contact gegevens


Drummen
Grote Waard 13
2675 BX Honselersdijk

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze facebook pagina
Bezoek onze instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Drummen