Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Drummen op jouw kinderfeestje

Iedereen kan leren drummen!Drummen op je kinderfeestje


Vier je leukste en onvergetelijke kinderfeestje samen met ons bij jouw thuis binnen, bij ons in de drumcaravan of bij ons in de drumschool! Met een veruit uniek programma van drummen op een elektronisch (stil) drumstel en het samen ontwerpen van een eigen trommeltje zijn we echt te onderscheiden van veel andere soort kinderfeestjes. Je kan zelfs bij ons in de drumschool jullie eigen professionele video opname laten maken wat natuurlijk super gaaf en uniek is om te doen! De kinderen zelf omschrijven onze feestjes als de leukste die ze hebben gehad!


Doordat Leon het zo duidelijk en leuk uit legt, wordt drummen voor iedereen toegankelijk.
Door Ilse Dekker,
Wij hebben een workshop voor 10 personen gevolgd van totaal een goed uur en dit was voor ons een gigantisch mooie ervaring. Na deze middag hadden wij alle echt het idee dat wij al professionele drummers waren!
Door Marcel van der Zalm,
Wat onwijs leuk om te doen zeg! echt een ervaring om niet te vergeten!!
Door Britt van Zeijl,
Onwijs gaaf om te doen. Ook zeker met de trampoline en tafelvoetbal die er staan. De workshop is duidelijk en leuk om te volgen voor jong en oud.
Door Jordy van Holst,


Overal leren drummen is mogelijk


Omdat wij met de drumcaravan overal op locatie in jouw wijk kunnen komen kan jij overal drumles krijgen. Ook kunnen wij de drumstellen meenemen om dan bij jouw thuis in de woonkamer te gaan drummen. Wij hebben een drumschool in Honselersdijk waar wij live workshops kunnen verzorgen. Hier hebben wij een aantal studio’s met akoestische drumstellen en een opname drumstel. Boven de studio’s hebben wij 11 elektronische drumstellen staan waar wij groepslessen en workshops geven. Wat wij met kinderfeestjes veel doen is dat je eerst een drumworkshop krijgt met een uitleg over drummen van ongeveer een uur, daarna even wat drinken om bij te komen en later gezellig met ze allen een trommeltje gaan knutselen. Het is hierbij mogelijk om tijdens je kinderfeestje een echte videoclip te maken met bekende hits die wij je leren spelen tijdens de workshop. Dit is een extra optie. Wij kunnen met de caravan 7 stille elektronische drumstellen meenemen waarop iedereen via een tablet zijn of haar workshop te zien krijgt en zij zelf 1 op 1 de workshop volgen. Hiervan hebben wij ook lessen online staan om te kijken voor een voorbeeld op youtube en op de website onder Online Drumles en OnlineDrumles.nl. In jouw woonkamer is dit principe het zelfde alleen hierbij is het voordeel dat het weer hierin geen rol speelt en dat de omgeving bekend is voor jullie. Vind je drummen op jouw kinderfeestje leuk om te doen? Stuur ons dan een vrijblijvende mail met al je vragen en opmerkingen waar je aan denkt. Ook voor alle andere evenementen en bedrijfsfeesten kun je ons vragen om te komen. Voor meer informatie kunt u altijd kijken op de website of op social media. Een mail sturen met vragen is natuurlijk ook altijd goed en als u zelf liever telefonisch contact wilt is dat uiteraard ook mogelijk op het telefoonnummer wat hier onder te vinden is. Wij hopen jullie zo voldoende te hebben geënthousiasmeerd om met ons samen te komen drummen.Contact gegevens


Drummen
Grote Waard 13
2675 BX Honselersdijk

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze facebook pagina
Bezoek onze instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Drummen