Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Nootje krak! kinderfeestje bij Johan & Caroline

Kraak jij de code?Een originele speurtocht in de natuur!


De kinderen gaan op pad en onderweg krijgen ze telkens eenvoudige vragen of opdrachten die met de boerderij en de natuur te maken hebben. Als ze de vraag juist beantwoorden of de opdracht goed uitvoeren, mag de jarige de walnoot met ’n hamer kraken: Nootje Krak! In de noot zit ’n briefje verstopt met de volgende route aanwijzing of opdracht. De vragen gaan bijvoorbeeld over vogeltjes, we komen een vossenhol tegen (spannend!), wat zou een mol eten? en wat is dat voor een gekke drol? (een uilenbal). Uiteindelijk, als alle vragen goed beantwoord zijn, is er nog de schatkist. Met een cijferslot! Maar met al het knappe gepuzzel en nu alle nootjes gekraakt zijn krijgen ze natuurlijk als beloning de code en kunnen ze ook het slot van de schatkist kraken. En daarin zit voor iedereen ’n kleine verrassing!

We organiseren Nootje Krak! voor kinderen van circa 4 tot 6 jaar en Nootje Krak! 2.0 met nét wat moeilijkere vragen of opdrachten voor kinderen die wat ouder zijn (vanaf 7 jaar) of kinderen die het feestje bijvoorbeeld al eerder hebben gedaan.


Onze dochter heeft genoten van haar zesde verjaardagsfeestje! Als echte hamer-koningin heeft ze samen met haar vriendinnetjes alle nootjes gekraakt en de schat gevonden! Jacques was een goede gids en wist de energie er in te houden. Het spelen na afloop was de perfecte ontlading van de spannende speurtocht. Bedankt!
Door Anoniem,
nze jongste zoon heeft ontzettend genoten van zijn eerste verjaarsdagsfeestje bij jullie! Het was ontzettend goed verzorgd en we hebben geen omkijken naar de kinderen gehad. Ze kregen volop te eten en drinken, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Jacques wist de kinderen ook op een enthousiaste manier te boeien en bezig te houden. Kortom; deze locatie is echt een aanrader!
Door Anoniem,

Inbegrepen bij onze kinderfeestjes


Bij onze kinderfeestjes is eten en drinken inbegrepen waaronder onbeperkt ranja, cake met slagroom, vers fruit en friet met snack, pannenkoek of tosti. En niet te vergeten: uitdeelzakjes voor alle kinderen en een verrassing voor de jarige. 


Contact gegevens


Nootje Krak kinderfeestje
Wagenstraat 47
4845 CX Wagenberg

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Nootje Krak kinderfeestje