Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Kriebelbeestjes kinderfeestje bij Johan & Caroline

Op ontdekkingsreis met je vriendjesGa op zoek naar kriebelbeestjes in de natuur!


Bij de waterplas gaan de kinderen op zoek naar bijvoorbeeld kikkervisjes, salamandertjes, duizendpoten, pissebedden en nog veel meer andere kleine kriebelbeestjes. Weet jij ze allemaal te vinden? Jacques kent vrijwel alle kleine diertjes en weet er prachtige verhalen over te vertellen waarbij de kinderen ook vragen kunnen stellen. Kortom: een leuke en spannende zoektocht waarbij de kinderen ook veel leren over de pracht van de natuur. Superleuk, leerzaam én lekker buiten voor kinderen vanaf 4 jaar. Zorgen jullie voor regenlaarsjes? Wij zorgen voor de schepnetjes. En dan zijn we klaar om op ontdekkingsreis te gaan!

Een ideale plek om met kinderen naar toe te gaan of kinderfeestje te geven! Er is een speeltuin, zandbak, trampoline, mega overdekt luchtkussen en een kinderboerderij. Daarnaast is er een verhard gedeelte waar de kinderen kunnen spelen met skelters, fietsjes en dergelijke. Voor iedere leeftijd dus wat wils!
Door Anoniem,
Wat hebben we genoten van een geweldig kinderfeestje bij jullie. Super geregeld allemaal en zo mooi om te zien hoe jullie met zoveel plezier bezig zijn. Kei hard wordt er gewerkt!! Onze complimenten. Voor herhaling vatbaar.
Door Anoniem,

Inbegrepen bij onze kinderfeestjes


Bij onze kinderfeestjes is eten en drinken inbegrepen waaronder onbeperkt ranja, cake met slagroom, vers fruit en friet met snack, pannenkoek of tosti. En niet te vergeten: uitdeelzakjes voor alle kinderen en een verrassing voor de jarige. 


Contact gegevens


Kriebelbeestjes kinderfeestje
Wagenstraat 47
4845 CX Wagenberg

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Kriebelbeestjes kinderfeestje