Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Kinderworkshops & fotoshoots in ons atelier & fotostudio

Steel de show met je zelfgemaakte creatie.Vier bij ons je eigen thema kinderfeest


Iedereen gunt zijn kind het allerleukste feestje maar de voorbereidingen kunnen nogal eens roet in het eten gooien ivm je werk, hobby of omdat je simpelweg even geen inspiratie hebt. Wat is er dan fijner om ergens naar toe te kunnen gaan en na afloop niets op te hoeven ruimen. En blije kinderen mee naar huis te kunnen nemen. Dit kunnen wij voor jou doen!

Vandaag heeft onze dochter haar kinderfeestje bij jou gevierd, jeans tasjes maken. Heerlijk relaxed, heel veel is mogelijk. De kinderen voelden zich erg op hun gemak en hebben super leuke tasjes gemaakt! Ook wij als ouders hebben hiervan genoten, dank je wel!
Door Nathalie,
Leuke foto's. nBedankt voor de moeite! We hebben het allemaal heel leuk gevonden. De klompen hebben al een mooi plaatsje aan de muur 🙂
Door Irma,
We hebben bij Petra en John het pippifeest gevierd voor de verjaardag van onze dochter (7). Wat een gastvrije mensen zijn jullie! De kinderen hebben genoten en wij als volwassene ook hihi. De kinderen wilde net anders iets anders dan wat Petra had bedacht maar dat was geen probleem. En natuurlijk de prachtige foto's!!
Door Sanne,
Om mijn portfolio uit te breiden als visagiste ben ik hier geweest in samenwerking met een model en John en Petra. Het was heel leerzaam, heel professioneel en het beste van alles was dat er een hele goede sfeer hing met veel gezelligheid. Je wordt enorm op je gemak gesteld en voelt je onmiddellijk thuis. Kom hier zeker heen om mooie foto's te laten maken of een leuke workshop te volgen. Wat mij betreft een dikke 10.
Door Ornelia,
Petra is een hele creatieve dame! weet hoe ze met kinderen om moet gaan en is de gezelligste thuis! Gisterenmiddag stond ik dan na een hele lange tijd en heel wat kilo's lichter, weer voor de camera bij haar man. Voor mij de eerste keer bij John en Petra thuis. de spanningen zaten er wel een beetje in! dan hoor ik je denken... het zijn maar foto's... spannend? foto's zijn voor mij een tastbare herinnering. Je zelfbeeld word vastgelegd, kunnen je laten lachen en laten huilen. het is maar hoe je naar jezelf kijkt. Na een heerlijk bakkie koffie, warm onthaald te zijn geworden door de honden en veel kletsen zijn we naar de studio gelopen. daar waar mijn make-up nog gedaan moest worden en mijn haren verregent waren door het slechte weer had ik al een heel vertekend beeld van mezelf. Petra en John stelde me gerust... na een aantal test-foto's voelde ik mij al meer op mijn gemak. En na het zien van de eerste onbewerkte foto's kreeg ik me toch een hoop zelfvertrouwen! Hoe ik John kan omschrijven? Als kunstenaar! Daar waar ik dacht dat ik er niet uit zag... toonde de gemaakte foto's een prachtige dame! De probs namen tijdens de fotoshoot een loopje met onze creativiteit en dat liep uit op een pracht serie aan foto's! Je kan met John en Petra lachen en huilen... je voelt je thuis... en dat is wat mij zoveel zelfvertrouwen gaf tijdens deze middag shooten. Heb jij ook een vertekend beeld van jezelf? Of zou jij graag de kids een geweldige middag en prachtige herinneringen willen geven? Twijfel dan vooral niet! En neem contact op met John en Petra. Heel erg bedankt voor deze onvergetelijke ervaring, en hopelijk tot ziens 🌹
Door Danise,


We hebben heel veel verschillende thema workshops en fotoshoots


Sinds september 2022 heb ik een nieuw atelier in ons split-level huis. Daar organiseer ik  verschillende soorten kinderworkshops en fotoshoots. Op het youtube filmpje zie je nog het oude keuken en tuin atelier. Ondertussen hebben er al weer kinderfeestjes plaats gevonden en de mening was duidelijk. Het nieuwe atelier is een feest om in te zijn.
 
Mijn motto is duidelijk:
 
Hebben de kinderen het naar hun zin dan heb jij/ik dat ook.
 
 
Hieronder staan enkele kinderworkshops en fotoshoots weergegeven.
 
 
Bij alle kinderfeestjes is cake, drinken(ranja/water) en chips inbegrepen. Maar ook het materiaal en 1 x per kind grabbelen in de grabbeldoos. Voor de begeleiders staat er koffie/thee of glaasje water klaar met ook een plakje cake.
 
Ons atelier staat tegenover een openbare basisschool met speelgelegenheid waar de kinderen kunnen uitrazen na het werken aan hun creatie.


Contact gegevens


Kinderworkshops Petra Dongen
Veld 45
5103HD Dongen

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Instagram pagina
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze TikTok pagina
Bezoek onze Yoors pagina
Bezoek onze Pinterest pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Kinderworkshops Petra Dongen