Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Kinderfeestjes met een thema


Een regelrechte trend in de 21e eeuw: kinderfeestjes met een thema. Of het nu je zoon is of je dochter die een feestje geeft, met de focus op een thema zit je altijd goed. Niet voor niets dus dat veel gelegenheden bij jou in de buurt tal van thema’s aanprijzen. Hierdoor heb je volop keuze in kinderfeestjes die precies bij jouw kind passen. Kies bijvoorbeeld voor typische jongensthema’s zoals piraten, ridders of superhelden. Voor meisjes kun je te kust en te keur aan prinsessenthema’s, beautythema’s of het bakken van taarten en cupcakes. Kortom, voor ieder kind is er een geschikt thema te vinden. We nemen er hier een aantal met je door.
 
 

Superhelden themafeesten

Raakt je zoontje niet uitgepraat over Spiderman of is de Hulk echt de superheld van zijn dromen? Dan doe je hem een groot plezier door een kinderfeestje te organiseren waarbij zijn superheld centraal staat. Qua aankleding heb je het bovendien extra gemakkelijk. Overal is wel versiering van populaire superhelden te vinden. Kleur bijvoorbeeld alles in het groen wanneer de Hulk ook bij je zoontje niet stuk kan, of wat te denken van kunstwebben voor een Spiderman thema?

Glitter, glamour en roze

Vooral kleine meisjes wanen zich graag een prinsesje. In veel gevallen is de keuze voor het prinsessenthema dus ook zeer succesvol. Let er echter op, dat ook kleine meisjes groot worden. Dit betekent dat van de ene op de andere dag prinsessen kinderachtig gevonden kunnen worden. Geen zorgen, je dochtertje geeft voldoende signalen af wat of wie op dat moment het helemaal voor haar is. Zo zijn sommige meisjes urenlang achter de spiegel met make-up te vinden of tonen ze veel interesse in jouw bakkunsten. Dan kies je bijvoorbeeld voor het beautythema of je gaat tijdens het feestje een workshop cupcakes bakken volgen.
 
 

Het piratenfeestje

Denk niet dat het piratenthema alleen voor jongensfeestjes is weggelegd. Ook veel meisjes vinden het fantastisch om zich als piraatje te verkleden. Bij piratenfeestjes kun je uiteraard kiezen om dit thuis te vieren of om naar een gelegenheid te gaan. Er zijn ook diverse bedrijven waar je een heuse piratenkist kunt huren. Daarin vind je dan piratenpakjes en tal van activiteiten die je thuis tijdens het kinderfeestje kunt ondernemen. Vier je het kinderfeestje toch liever op locatie? Dan kun je ook bij jullie in de regio te kust en te keur aan gelegenheden die piratenfeestjes organiseren.

Kinderfeestjes buitenshuis

Ook buitenshuis zijn er volop mogelijkheden om een spectaculair kinderfeestje te houden zonder dat je dat erg veel hoeft te kosten. Natuurlijk kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld naar een pretpark te gaan, of een (overdekt) zwembad. Maar wat te denken van een griezeltocht in de buurt? Of informeer bij jou in de regio naar de mogelijkheden van een graffitiworkshop. Ieder kind vermaakt zich gegarandeerd. Bovendien krijgen ze na afloop hun eigen kunstwerk mee naar huis. Trots dat ze zijn. Je krijgt hoe dan ook waardering in de vorm van hun stralende gezichtjes.