Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Kinderfeestje voor echte durfals


Er zijn genoeg kinderfeestjes waar kinderen die van actie en avontuur houden, hun energie kwijt kunnen. De perfecte locatie voor de echte avonturiers is een in-& outdoor klimpark, waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen, klauteren, rennen en spelen.

Indoor activiteiten

  • Bergbeklimmen op een muur: met een staalkabel kunnen kinderen naar boven klimmen via ladders, houten tonnen en ijzeren treden
  • Boulderen: zonder gordel kun je klauterend omhoog. Als je valt, val je op dikke zachte kussens
  • Free fall quick: Een vrije val op tien meter hoogte. Gezekerd aan het automatische Quick Jump systeem
  • Buizengrot: Een nagemaakte grot, waar kinderen in het donker hun weg moeten vinden
  • Touwbruggen en nettenparcours

Outdoor activiteiten

  • Takelbaan en zipline: het gevoel dat kinderen krijgen als ze in een achtbaan zitten
  • Freefall Quick Jump van 20 meter: bungeejumpen
  • Klimspeeltuin: klimparcoursen tot wel 20 meter hoogtes

Compleet verzorgd kinderfeest

Het klimparadijs is geschikt voor kinderen van vier tot en met dertien jaar. Bijzonder is dat er zoveel activiteiten zijn, dat geen enkel kind zich zal vervelen. Geniet van een compleet verzorgde kinderfeestarrangement, inclusief onbeperkt limonade, ijsjes, chips en/of snacks. Voor elke leeftijdscategorie worden de speelactiviteiten op maat aangeboden. Om net zo goed te kunnen klimmen en slingeren als apen zijn er de volgende aap- arrangementen van jong naar oud: de slingeraap kinderfeest, chimpansee kinderfeest, baviaan kinderfeest, brulaap kinderfeest, orang-oetan kinderfeest en de gorilla kinderfeest.

Veiligheidsvoorschriften

Sommige ouders kunnen van al deze stoere en sensationele activiteiten het soms behoorlijk benauwd krijgen. Zijn kinderen wel veilig in zo'n groot in-& outdoor paradijs? Wees gerust, want de strenge veiligheidseisen staan bij het grootste klimparadijs van Nederland voorop. Met de hoogste kwaliteit en high tech middelen wat continu wordt aangescherpt, zijn alle toestellen en materialen veilig en verantwoord. Zorg dat kinderen makkelijk zittende kleding aanhebben en stevige dichte schoenen. Bij aankomst worden alle kinderen en ouders op de hoogte gesteld over de veiligheidsvoorschriften, wat begint bij het checken van de veiligheidsgordel en de verplichte helm die ieder kind krijgt.

Doordat er op grote hoogte wordt geklommen en geklauterd, wordt ieder kind die het parcours aflegt gezekerd aan een professionele ExpoGilder systeem. Daarnaast worden er bij de klimmuren gebruik gemaakt van het TruBlue systeem, waardoor er geen menselijke handelingen nodig zijn. Naast de veilige zekeringen zijn kinderen verplicht om een veiligheidshelm te dragen. Voor de klimwand zonder zekering, wordt gebruik gemaakt van zachte en dikke kussens, waar kinderen zich niet kunnen verwonden. Kinderen kunnen zich ook niet bezeren of van de netten vallen, doordat er netten aan de zijkanten zitten.

Al met al een echte aanrader voor jonge sportieve avonturiers!