Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Kinderfeestjes op de boerderij

Spelen, smullen, dieren voeren en ravottenKies zelf je thema!


Is er iemand jarig? Dan is het natuurlijk tijd voor een feestje! Bij Recreatieboerderij Johan en Caroline in Wagenberg zijn er talloze mogelijkheden om kinderfeestjes te vieren. Van lekker spelen op onze boerderij tot originele themafeestjes. Voor ieder wat wils. Wordt een echte piraat of prinses, ga lekker tutten met de meiden, experimenteer met spannende proefjes of blus een vuurtje als brandweer. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze themafeestjes. Welk kinderfeestje u ook kiest, plezier gegarandeerd. U hoeft verder niets te doen, alleen maar genieten!

Een ideale plek om met kinderen naar toe te gaan of kinderfeestje te geven! Er is een speeltuin, zandbak, trampoline, luchtkussen en een kinderboerderij. Daarnaast is er een verhard gedeelte waar de kinderen kunnen spelen met skelters, fietsjes en dergelijke. Voor iedere leeftijd dus wat wils!
Door Anoniem,
Wat hebben we toch genoten van het Speurneuzen kinderfeestje!!! Alle kinderen waren helemaal gek van!! Tof! En Alex blijft erover praten! Hartstikke bedankt voor de service en gezelligheid! Tot volgende keer weer.
Door Anoniem,
Wat hebben we genoten van een geweldig kinderfeestje bij jullie. Super geregeld allemaal en zo mooi om te zien hoe jullie met zoveel plezier bezig zijn. Kei hard wordt er gewerkt!! Onze complimenten. Voor herhaling vatbaar.
Door Anoniem,
Vandaag een geweldig kinderfeestje gehad. Ondanks de regen hebben de kids heerlijk buiten gespeeld en de dieren gevoerd. Binnen versgebakken cake versierd, op zolder gespeeld, appeltaartjes gebakken, fruit en friet gegeten. De jarige kreeg zelfs nog een presentje mee! Echt goed verzorgd voor een prima prijs! Bedankt!!!
Door Anoniem,
Super leuk voor kinderfeestjes!! We hebben de kids niet gehoord!!
Door Anoniem,


Inbegrepen bij onze kinderfeestjes


Bij alle kinderfeestjes is eten en drinken inbegrepen waaronder onbeperkt ranja, cake met versiersels en slagroom, vers fruit op een etagère, keuze uit frites met snack, broodje knakworst, poffertjes of pannenkoeken. En niet te vergeten: uitdeelzakjes voor alle kinderen en een verrassing voor de jarige. En natuurlijk slaan we onze diertjes niet over. De kinderen mogen de dieren zelf voeren op onze boerderij met de boer of boerin. Altijd een groot succes!


Contact gegevens


Kinderfeestje Johan&Caroline
Wagenstraat 47
4845 CX Wagenberg

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Kinderfeestje Johan&Caroline