Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Kinderfeestjes op de boerderij

Spelen, smullen en ravottenKies zelf je thema!


Is er iemand jarig? Dan is het natuurlijk tijd voor een feestje! Bij Recreatieboerderij Johan en Caroline in Wagenberg zijn er talloze mogelijkheden om kinderfeestjes te vieren. Lekker spelen op onze boerderij tot originele educatieve themafeestjes zoals het Kriebelbeestjes, Nootje Krak! of Geluksvogeltjes kinderfeestje. Voor ieder wat wils. Welk kinderfeestje je ook kiest, plezier gegarandeerd. Je hoeft verder niets te doen, alleen maar genieten!

Een ideale plek om met kinderen naar toe te gaan of kinderfeestje te geven! Er is een speeltuin, zandbak, trampoline, mega overdekt luchtkussen en een kinderboerderij. Daarnaast is er een verhard gedeelte waar de kinderen kunnen spelen met skelters, fietsjes en dergelijke. Voor iedere leeftijd dus wat wils!
Door Anoniem,
Wat hebben we toch genoten van het kinderfeestje!!! Alle kinderen waren helemaal gek van!! Tof! En Alex blijft erover praten! Hartstikke bedankt voor de service en gezelligheid! Tot volgende keer weer.
Door Anoniem,
Wat hebben we genoten van een geweldig kinderfeestje bij jullie. Super geregeld allemaal en zo mooi om te zien hoe jullie met zoveel plezier bezig zijn. Kei hard wordt er gewerkt!! Onze complimenten. Voor herhaling vatbaar.
Door Anoniem,
Vandaag een geweldig kinderfeestje gehad. Ondanks de regen hebben de kids heerlijk buiten gespeeld op het mega overdekt springkussen. De picknicktafel stond droog onder de overkapping, dus dat was erg fijn. De jarige kreeg zelfs nog een presentje mee! Echt goed verzorgd voor een prima prijs! Bedankt!!!
Door Anoniem,
Super leuk voor kinderfeestjes!! We hebben de kids niet gehoord!!
Door Anoniem,

Inbegrepen bij onze kinderfeestjes


Bij alle kinderfeestjes is eten en drinken inbegrepen waaronder onbeperkt ranja, cake met slagroom, vers fruit en friet met snack, pannenkoek of tosti. En niet te vergeten: uitdeelzakjes voor alle kinderen en een verrassing voor de jarige. 


Contact gegevens


Kinderfeestje Johan&Caroline
Wagenstraat 47
4845 CX Wagenberg

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Kinderfeestje Johan&Caroline