Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Kinderfeestje op het strand


Kinderen, zand en zee: een heerlijke combinatie. Woon je niet te ver van het strand, dan is een partijtje op het strand een ontzettend leuk idee. Er worden heel veel verschillende activiteiten georganiseerd op het strand, maar natuurlijk kan je ook zelf leuke dingen  verzinnen. Zorg wel voor veiligheid, want je moet er toch niet aan denken dat je een kind mist aan zee!
 
 

Leuke spellen voor op het strand

Wil je graag zelf alle regie in de hand houden of is je budget niet zo groot? Dan kan je heel veel leuke spellen zelf regelen. Neem van alles mee om met de kinderen te doen. Maak er een wedstrijdje van wie de mooiste zandkastelen kan bouwen of wie de grootste schelp vindt. Sporten op het strand is een heerlijke bezigheid voor de kinderen. Ga beachvolleyballen, neem tennisspellen mee (die zijn er immers ook in diverse uitvoeringen), maak thuis vliegers en ga deze vervolgens op het strand uitproberen: je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken. Strandjutten kan je ook, maak het spannend door verhalen te verzinnen bij de dingen die jullie vinden. Uiteraard kan je er meteen een picknick aan vast plakken, als je het niet erg vindt om zand tussen je tanden te horen knarsen… 
 
 

Sporten bij of op zee

Zijn de kinderen al ouder dan is een sportfeest op het strand een leuke uitdaging, wat de jeugd zeker zal waarderen. Surfen, suppen, bodyboarden of skimboarden: zomaar een greep uit de watersporten die diverse bedrijven als kinderfeestje aanbieden. Maar ook op het strand zijn deze bedrijven actief voor kids. Les in vliegeren, bijvoorbeeld, of beachvolleyballen e.d. Natuurlijk met alles erop en eraan. Dus taart erbij of misschien zelfs wel eten. En na afloop moe maar voldaan naar huis. Grote kans dat de terugreis een stuk stiller verloopt dan heen!

De duinen in

Vergeet ook de duinen niet aan de kust. Ook hier kunnen kinderen zich heerlijk vermaken. Er zijn genoeg mogelijkheden langs de Noordzeekust om steppen of BMX fietsen te huren en een mooie tocht te maken. Of wat dacht je van les in skateboarden of longboarden? Hier en daar zijn er ook speurtochten te maken. Aan de kust bij jou in de buurt is er vast ook een bedrijf met leuke mogelijkheden voor een kinderfeestje.
 
 

Leerzaam en toch leuk

Op een aantal plekken zijn er ook leerzame feestjes te boeken. Zo kunnen de kinderen leren over de zee en zijn bewoners en ondertussen ook nog eens zelf met een groot net vissen vangen.
 
 

Schatgraven

Tja, een piraat zal zijn schat vast wel in het zand begraven,waar anders? Dus kunnen er ook schatgraaffeesten gegeven worden. Voor de jonkies een groot festijn. Een piratenfeest op het strand: hoe echt wil je het hebben?
 
 

Een strandfeest: ook leuk voor een feest voor je puber

Heb je een puber in huis, die toch graag nog een feestje geeft voor zijn verjaardag, maar heb jij geen zin in een huis vol brallende gasten? Waarom zou je met hen ook niet gewoon naar het strand gaan? Pubers vinden spannende sporten vaak het einde, dus is een surffeest helemaal cool. Of wat dacht je van powerkiten of met een jeep of paard het strand op? En dat is nog lang niet alles. Er is voor oudere jeugd en voor volwassenen van alles te beleven en te bespreken, dus dat kan ook prima als verjaardagsfeest. Zeker weten dat het jouw grote zoon of dochter wel aanstaat! Met zo’n feest kan jouw puber wel aankomen bij zijn of haar vrienden.