Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

JumpSkillz Purmerend

Keep calm and show YOUR Skillzlekker jumpen bij JumpSkillz Purmerend


Voor kinderfeestjes hebben wij een aparte, te gek ingerichte ruimte beschikbaar met uitzicht over het hele JumpSkillz indoor trampolinepark. De kids kunnen een of twee uur springen in ons indoor trampolinepark waarin allerlei uitdagingen voor de kinderen zijn verwerkt zoals een high jump, diverse foam pits, big air bags, tumbling-lanes een klim-muur, Battle Beam, diverse ninja warrior onderdelen en een superdeluxe obstacle-course.

Hartstikke leuk, mijn dochter is hier helemaal uit haar dak gegaan. Na een uur lekker springen en andere kunsten vertonen was ze lekker moe, maar wat haar betreft had het nog uren mogen duren. Ik denk niet dat ze dat had volgehouden. Kortom, een goede moemaker is dit.
Door Hans S,
alles is er heel goed geregeld, en er zijn heel veel leuke dingen om te doen die niet alleen maar over springen gaan.
Door frederique jaspers ,
Goed georganiseerd! Veel personeel tussen de jump-onderdelen. Veel zitjes om voor de ouders te wachten en koffie te drinken. Op de drukke tijden is reserveren gewenstn
Door Maaike Agema,


U kunt bij ons terecht voor verschillende arrangementen. Wij bieden uitgebreide verjaardagsarrangementen aan voor 1 of 2 uur jumpen, en bij al onze kinderfeestjes zitten de verplichte JumpSkillz gripsokken en krijgen ze onbeperkte limonade. JumpSkillz in Purmerend beschikt over meerdere horecagedeeltes die uitzicht hebben over het complete indoor trampolinepark. Vanuit onze gezellige horeca kun je onze gasten verschillende sportieve activiteiten zien uitoefenen zoals jumpen, klimmen, dodgeball en indoor trainen tbv obstacle course racing. U kunt dit doen onder het genot van een heerlijk kopje koffie, een lekker glaasje wijn of diverse snacks.


Contact gegevens


Jumpskillz Purmerend
Van IJsendijkstraat 182
1442 LC (Bedrijv Purmerend

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze @jumpskillz pagina
Bezoek onze @jumpskillz_purmerend pagina
Bezoek onze youtube pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Jumpskillz Purmerend