Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

JumpSkillz

Coolste kinderfeestjesLekker Jumpen bij JumpSkillz Hoofddorp


Voor kinderfeestjes hebben wij een aparte, te gek ingerichte ruimte beschikbaar met uitzicht over het hele JumpSkillz indoor trampolinepark. De kids kunnen een of twee uur springen in ons indoor trampolinepark waarin allerlei uitdagingen voor de kinderen zijn verwerkt zoals een high jump, diverse foam pits, big air bags, tumbling-lanes een klim-muur, diverse ninja warrior onderdelen en een superdeluxe obstacle-course.

Altijd gezellig,top voor onze meiden en ook nog even de moeite waard om te vermelden...De medewerkers!!!altijd vriendelijk,vrolijk en niets is teveel!Klasse!
Door Chantal Tersteege,
Mijn kind heeft volop genoten bij jump skillz...echt een aanwinst in Hoofddorp.nnNiet alleen voor de kinderen maar ook zeer zeker voor de begeleiders/ouders.nnMet een gerust hart kun je je kind heerlijk laten springen onder toezicht van ruim voldoende toezichthouders.nnZodat jij als begeleider/ouder in de lounge kunt genieten van een drankje en of hapje.nnEcht top en voor herhaling vatbaar!
Door Jolanda Dogtrop,
Vanmorgen naar puppy jump geweest met ons dochtertje van bijna 3jaar super leuk en super goed geregeld allemaal het ziet er onwijs leuk uit van binnen er is voor ieder wat wils.nnOok een lekker plekje als je wat wil zitten en drinken en/of eten! Keuze zat en vriendelijk personeel.nnWij komen zeker weer eens terug!
Door Hilde,Contact gegevens


JumpSkillz Hoofddorp
Daalmeerstraat 5-7
2131HD Hoofddorp

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Youtube pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van JumpSkillz Hoofddorp