Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

JumpSkillz Alkmaar

Keep Calm and Show YOUR Skillz



Jumpen bij JumpSkillz Alkmaar


Voor kinderfeestjes hebben wij een aparte, te gek ingerichte ruimte beschikbaar met uitzicht over het hele JumpSkillz indoor trampolinepark. De kids kunnen een of twee uur springen in ons indoor trampolinepark waarin allerlei uitdagingen voor de kinderen zijn verwerkt zoals een high jump, diverse foam pits, big air bags, tumbling-lanes een klim-muur, diverse ninja warrior onderdelen en een superdeluxe obstacle-course.

Wat een geweldig concept. Zo simpel en toch zo leuk. De jumphal schijnt, vergeleken bij andere, behoorlijk groot te zijn en heeft naast een heel trampolineveld nog oa 3 schuimbakken en een toren. De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. nHou er wel rekening mee dat je (ook hier) speciale sokken aan moet, die je uiteraard ook daar kunt kopen.
Door Liesbeth Dolman,
Prima vermaak voor kinderen vanaf 5 jaar. Alles ziet er netjes uit en voor de ouders is er prima plek om te zitten. Aanwezige tijdschriften en kranten zijn handig om de ouders ook bezig te houden.nnHet springen gaat wel per heel uur. Dus zorg dat je er iets voor het hele uur bent, anders moet je wachten of kun je minder lang jumpen.
Door Gijsbert Peijs Gijsbert Peijs,
Super leuk partijtje van mijn dochter gevierd. Lief en meedenkend personeel. Top. Bedankt
Door Anita Pedroli-Molenaar,



Contact gegevens


JumpSkillz Alkmaar
Hertog Aalbrechtweg 4
1823 DL Alkmaar

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze youtube pagina
Bezoek onze @jumpskillz_alkmaar pagina
Bezoek onze @jumpskillz_alkmaar pagina

Contact opnemen











Meer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van JumpSkillz Alkmaar