Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Het allerleukste Kinderfeest in Ede boek je bij InstaGames

InstaGames is DE populairste locatie voor een kinderfeestje in Ede en omgevingInstaGames heeft meerdere arrangementen en activiteiten voor een onbezorgd en succesvol Kinderfeest in Ede


InstaGames is gelegen in Ede centrum en heeft voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Wij bieden meerdere populaire activiteiten voor een succesvol kinderfeestje waaronder Lasergamen, escape rooms en VR experiences.
Bij onze kinderfeest arrangementen kunt u ook keuze maken voor eten en drinken, waaronder onze populaire Space Burgers, Bubble Tea en nog veel meer.
Bij al onze kinderfeest arrangementen zit gratis onbeperkt limo en gratis toegang tot onze GameZone, een gamehal afdeling met oa arcadekasten, game consoles, airhockey en nog veel meer.


Kinderfeestje Ede


InstaGames is toch wel veruit de meest populaire locatie voor een kinderfeestje in Ede en omgeving. Wij zorgen ervoor dat elke kinderfeestje succesvol en zorgenloos verloopt. In onze voordelige kinderfeest arrangementen bieden wij de volgende activiteiten:
Lasergamen, stel zelf je teams samen en duik na de instructiefilm onze 'Glow in the Dark' Arena in op zoek naar Power Ups en probeer elkaar te verslaan met de modernste lasergames pakken die er maar te verkrijgen zijn.
Escape Rooms, ontdek onze spannende escape rooms en probeer samen met je vrienden in een digitale wereld te ontsnappen. Onze populairste escape rooms voor Kids zijn: Alice in Wonderland, Jungle Quest en Survivor
VR experiences, vanaf het moment je de headset op krijgt tref je je vrienden in een super gave digitale wereld waar je het mèt of tegen elkaar opneemt.
Al onze activiteiten zijn vanaf 8 jaar.


Contact gegevens


InstaGames Ede
Maanderweg 12 c
6711 ND Ede

Contact opnemen