Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Het perfecte slaapfeestje plannen!


Van pyjama party tot pillow fights

 
Staat er binnenkort een slaapfeestje bij jou in huis op de planning? En is je dochter of zoon er zo enthousiast over dat hier eigenlijk alleen nog maar over kan worden gepraat in huis? Dan wil je er natuurlijk alles aan doen om het slaapfeestje tot een succes te kunnen rekenen. Hoe je hier het beste mee aan de slag kunt gaan? We helpen je in dit blog alvast op weg met een paar handige tips voor het regelen van het slaapfeestje.
 

Het slaapfeestje kun je tot een succes rekenen door het leukste speelgoed klaar te leggen

 
Misschien weet je het op dit moment maar al te goed vanwege het organiseren van het kinderfeestje. Het kan behoorlijk hectisch in huis zijn als je dochter of zoon de vriendinnetjes of vriendjes over de vloer hebt. Het is dan wel een erg fijne gedachte dat de kids zich de hele avond kunnen vermaken. Heb je daarom al nagedacht over het inkopen van genoeg kinderspeelgoed voor het slaapfeestje? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een thema of simpelweg gaan voor het slaapfeestje waar alle kindjes het op dit moment over hebben.
 

De kids zijn meteen in dromenland onder de fijnste dekbedovertrekken

 
En na een avond spelen, kletsen en lachen? Dan is het natuurlijk tijd om lekker onder de dekens te kruipen. Het slaapfeestje is daarom pas echt compleet als je in het bezit bent van fijne en zachte kinderdekbedovertrekken. Je hebt vandaag de dag de keuze uit tal van prints en kleuren, zodat je kindje altijd een favoriete stijl uit kan zoeken. Of je zoekt het natuurlijk gewoon zelf op je eigen tempo uit.
 

Pak uit met lekker eten en gezellige snacks voor het slaapfeestje

 
Een avond spelen maakt natuurlijk erg hongerig. Daarom is het wel zo fijn om te weten dat je genoeg eten in huis hebt voor het slaapfeestje. En voor deze ene keer mag het natuurlijk lekker feestelijk worden aangepakt. Trakteer de kinderen op een plateau met gezonde snacks of zet voor iedereen een bakje met popcorn of chips klaar. Hierdoor weet je zeker dat de kids niet te veel suikers binnen gaan krijgen en dat ze in de avond nog steeds lekker kunnen slapen. Ga je op korte termijn al een keer aan de slag met het doen van de nodige inkopen voor het volgende slaapfeestje bij jou in huis?