Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Glow in the dark fuif voor groep acht


Kinderen die in groep acht zitten, willen vaak geen normaal kinderfeestje meer geven. Vaak wordt er dan een fuif gegeven. Een fuif wordt door meerdere kinderen tegelijk gegeven en dan vaak voor heel de klas. Het is dus belangrijk dat je een ruimte ter beschikking hebt waar je al deze kinderen kwijt kunt. Vaak kan je wel ergens een klein zaaltje voor een schappelijke prijs huren. Alle kosten die gemaakt worden, worden ook gedeeld onder alle ouders van de kinderen die de fuif geven. Dus vaak vallen de kosten wel mee.
 

Uitnodiging voor de Groep 8 fuif

Maak een leuke foto van alle kinderen die de fuif geven. Deze foto druk je af op een mooi A4-tje. Hierop kun je ook vermelden:
  • waar de fuif is,
  • hoe laat deze begint en eindigt en
  • dat het een glow in the dark fuif is, dat het dus leuk is als de kinderen allemaal een wit shirt aan doen.

Blacklight huren

Op internet kan je heel eenvoudig blacklight huren. Dit geeft een mooi effect op alle witte kleding.
 

Ontvangst op het feestje

Het duurt natuurlijk even voordat iedereen op de fuif gearriveerd is. Bij binnenkomst kan je voor iedereen plastic champagneglas vullen met kinderchampagne. Dit geeft gelijk een feestelijk tintje aan de fuif.
 

Spel 'De jongens tegen de meiden'

Als iedereen gearriveerd is, willen ze natuurlijk iets gaan doen. Een fuif duurt vaak een paar uur. Het is dus belangrijk dat je een activiteit doet waar alle jongens en meiden plezier in hebben. Je kunt bijvoorbeeld het spel "De Jongens tegen de Meiden" doen. Je zult zien dat er heel fanatiek gespeeld wordt, want ze willen natuurlijk niet onder doen voor elkaar. Je kunt dan zelf bedenken wat voor vragen je stelt. Dit kan van alles zijn. Hoe meer vragen, hoe langer het spel duurt.

Lekkers te eten en drinken

Na het spel heeft iedereen vaak wel dorst gekregen en trek in iets lekkers. Het is verstandig om tijdens het spel al het een en ander klaar te zetten, zodat dit dan niet meer opeens allemaal snel gedaan moet worden. Een aantal ouders begeleiden het spel en de andere ouders vullen bekertjes met drinken, zetten chips klaar en wat andere hapjes.
 

Echte DJ voor het tofste feest

Kinderen die in groep acht zitten, willen ook graag gewoon dansen en kletsen met vrienden. Je kunt natuurlijk zelf muziek draaien, maar het is natuurlijk leuker als er een DJ is die de kinderen komt vermaken. Je kunt dan ook nog het "stop-spel" doen, dit blijft leuk, ook voor kinderen uit groep acht.
 

Nagellak en tatoeages

Terwijl de DJ een goede sfeer net zet, kunnen de ouders nog wat leuke glow in the dark dingen met de kinderen doen. Zo kan je bijvoorbeeld glow in the dark nagellak en glow in the dark tatoeages kopen. Dit is leuk voor zowel de jongens als de meiden. Het is wel aan te raden dat de ouders hier bij blijven, want anders wordt het vaak een chaos.
 
Voor jullie het weten is het alweer tijd en worden de kinderen opgehaald van deze geweldige fuif!