Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Gaming fun @ GeeGee Gaming Club!
Stap binnen in de wereld van gaming en laat je meeslepen door de opwinding van het ultieme gamefeestje bij GeeGee Gaming! Speciaal ontworpen voor alle leeftijden vanaf 7 jaar, beloven we een onvergetelijke ervaring vol avontuur, teamwork en plezier.

Bij GeeGee Gaming draait alles om keuze en diversiteit. Ons gamefeestje biedt een uitgebreide selectie van populaire spellen, waaronder Fortnite, Rocket League, Brawlhalla, Call of Duty Warzone en Minecraft. Of je nu houdt van spannende gevechten, strategisch denken of creatieve bouwwerken, we hebben voor elk wat wils.

Maar dat is nog niet alles! Bij GeeGee Gaming willen we jouw ervaring naar een hoger niveau tillen. Daarom bieden we de mogelijkheid om het gamen een vrijblijvend karakter te geven, waarbij de nadruk ligt op samen plezier maken en nieuwe vaardigheden ontdekken. Of, voor degenen die een competitieve geest hebben, kunnen we de spanning opvoeren met toernooien en uitdagende wedstrijden.

En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen we zelfs elementen van reactietraining toevoegen aan de gameplay, zodat je niet alleen je gamingvaardigheden verbetert, maar ook je reflexen aanscherpt!

Onze locatie in Hoogvliet is jouw toegangspoort tot de meest geavanceerde gamingapparatuur en een sfeervolle omgeving die is ingericht als een echte esports hub. Met een maximale capaciteit van 16 deelnemers zorgen we voor een intieme en gezellige sfeer waarin iedereen zich thuis voelt.

Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van gaming. Neem dan vandaag nog contact met ons op om jouw ultieme gamefeestje bij GeeGee Gaming te boeken. We kunnen niet wachten om samen met jou de ultieme game-ervaring te beleven!Contact gegevens


Gamefeestje
Nederhage 10-12
3191XB Hoogvliet Rotterdam

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Instagram pagina
Bezoek onze Tiktok pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Gamefeestje