Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Entertainment thuis, een onvergetelijke belevenis


Wanneer je ervoor kiest het kinderfeestje van je jarige zoon of dochter thuis te vieren, kun je een ‘spectaculaire touch’ toevoegen door entertainment in te huren. Voor iedere leeftijdscategorie is wel een passende entertainment vorm te vinden. Dat begint al bij het inhuren van een clown voor de allerkleinsten. Is je kind al iets ouder? Dan zou je ervoor kunnen kiezen een heus circusfeest in de achtertuin te houden of een echte piraat in te huren. Tegenwoordig zijn ook workshops ongekend populair als entertainment tijdens kinderfeestjes. Denk hierbij aan cupcakes maken, dansworkshops en workshops met een beauty thema. Je merkt het al, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt de voorkeursentertainment van je zoontje of dochtertje inhuren.
 

Een clown inhuren

Er zijn maar weinig kinderen die niet van clowns houden. Daarom kun je met deze entertainmentvorm welhaast altijd rekenen op blijde gezichtjes. Wanneer je een clown inhuurt kun je doorgaans een uitgebreid programma verwachten waarin show en bijvoorbeeld ballonvouwen worden gecombineerd. Dit bepaal je uiteraard zelf, eventueel in overleg met je jarige kind. Zo kunnen de meeste clowns ook zeer goed goochelen, schminken, uiteraard jongleren en wordt het geheel overgoten met heel veel humor. En zeg nu zelf, wat is er mooier dan een kamer die gevuld wordt door het geluid van schaterlachende kinderen?

Circusfeestjes

Kies je voor een circusfeestje dan kies je voor een actievere vorm van entertainment. Bij het inhuren van een clown is vooral de clown zelf actief, maar bij een circusfeest worden de kinderen uitgedaagd om deel te nemen aan de show. Er zijn tal van activiteiten die ze hierbij kunnen ondernemen. Denk hierbij aan jongleren, goochelen en elkaar schminken. Vaak wordt er bij circusfeestjes ook een ruime keuze aan workshops aangeboden. Dan bepaal je zelf waar de jonge gastjes zich op gaan concentreren. En dat doen ze. Je zult versteld staan wat kinderen al in een paar uur tijd onder de knie weten te krijgen.
 
 

Workshops taarten en cupcakes maken

Is je kind een echte keukenprins- of prinses? Dan vindt hij of zij een workshop taarten of cupcakes maken tijdens het kinderfeestje ongetwijfeld geweldig. Hoewel je deze workshops ook op locatie kunt volgen, komen veel van de aanbieders ook bij je thuis. Afhankelijk van de leeftijd en het gekozen thema nemen ze dan de bijbehorende ingrediënten en attributen mee. Zo kun je kiezen om met elkaar prinsessentaarten te maken, piratentaarten, of allerlei soorten cupcakes. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het mooie is dat ieder kind na afloop zijn of haar eigen bakcreatie mee naar huis mag nemen. Over trots zijn gesproken.

Dansworkshops

Vindt je jongste telg het heerlijk om te dansen op zijn of haar favoriete muziek? Dan is een dansworkshop de overweging zeker waard. Tijdens deze workshops leren de kinderen het een en ander over choreografie en worden er tussendoor muzikale spelletjes gespeeld. Aan het einde volgt uiteraard een optreden waarvan de jarige mag bepalen wat het thema is. Vergeet niet om de camera aan te zetten, want wie weet wat voor talent er in je woonkamer ontdekt wordt.