Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Een kinderfeestje voor jouw (kleine) diva!


Ben je de trotse ouder van een echt dametje. Ongeacht hoe oud ze is, zal ze een gezonde interesse hebben in alles wat met echte dames temaken heeft: make-up, mooie kleertjes, hoge hakken etc. Dus waarom zou je daar niet iets mee doen tijdens het partijtje van deze kleine diva? Even lekker verwennen met smeerseltjes, make-up en lekkers…

Een Roze, roze enne…roze kinderfeestje

De meeste dametjes zweren bij de meest vrouwelijke kleur die er is: roze. Zorg dus voor een roze aankleding en hier en daar mag er best wat glitter bij. Roze slingers, plastic servies en eveneens een roze tafelkleed kunnen nooit het probleem zijn om aan te schaffen!  Natuurlijk worden de dames welkom geheten met een lekker glas limonade en roze cupcakejes en ach, laten we dan ook de cadeautjes meteen even uitpakken. En dan kan het echte werk gaan beginnen! Limonade in champagneglazen maakt het eigenlijk nog veel echter, natuurlijk ;-).

Lekker tutten op het feestje

Natuurlijk beginnen we met lekker tutten. Een verwendagje voor een diva wil uiteraard zeggen dat haar huidje mooi verzorgd wordt… Dus zorgen we voor zalfjes e.d. waarmee de kinderen heerlijk kunnen smeren. Let op: er zijn echte kindermake-upjes, maar niet alles is ook echt veilig. Dus verdiep je hier wel even in.

Voetenbadje

Zorg voor teiltjes, waar de kinderen nog even een heerlijk verzachtend voetenbadje in kunnen nemen. Misschien kan je vragen of de kinderen in badjas komen, dan heeft het helemaal net een echt wellness sfeertje. Gezellig naast elkaar met de voeten in een badje, in roze badjasjes. Goed voor een foto!

Opmaken

En dan komt het leuke werk: opmaken. Bedenk of je de kinderen lekker zelf aan de slag laat gaan, of maak je ze echt mooi… Kies je voor het laatste, dan zijn een paar extra handen natuurlijk wel prettig! Overdrijf het  niet, maar maak het mooi! Ook dit moet natuurlijk op de foto. Ook leuk, als je tijd over hebt, om voor de foto een mooi lijstje te knutselen. Foto erin en je hebt meteen een mooi aandenken aan een leuk feestje!

Hoge hakken

Wat een leuke extra toevoeging  kan zijn is het laten verkleden in mooie prinsessenjurken met hoge hakken. Misschien hebben ze zelf zoiets en kan je vragen of ze dit meenemen. Ook dit is leuk voor een/de foto!

Diva feestje met begeleiding

Lijkt het je wel leuk, maar ook wel heel veel werk? Er zijn hele leuke mogelijkheden hierbij. Bedrijven die bij jou langs komen of waar jij heen kan gaan. Waar de kinderen dus echt in de watten gelegd worden. Vaak gekoppeld aan een leuke fotoshoot en inclusief eten en drinken. Natuurlijk zitten hier grote verschillen bij. Mensen die echt bij jou in huis komen, maar er bestaat ook zelfs een beautytruck, die gewoon bij jou in de straat komt en jij dus toch  niets van de rommel in huis hebt! En uiteraard helemaal in sfeer ingericht..dat krijg je thuis nooit zo voor elkaar! Maar ook echte beautysalons organiseren