Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Een kinderfeestje bij recreatie boerderij Johan en Caroline


Ben je op zoek naar een leuk kinderfeest op een boerderij? Maar wil je meer dan bij de dieren kijken en eventueel meehelpen? Dan is een kinderfeestje bij Johan en Caroline in West Brabant precies wat je zoekt. De reacreatieboederij in Wagenberg heeft diverse leuke feestjes voor de feestgangertjes. Een leuk kinderpartijtje ligt dus zo voor het grijpen. Het wordt nu alleen nog lastig om te kiezen…
 
 

Boerderijfeestjes

Natuurlijk heeft de boerderij van Johan en Caroline echte boederijfeestjes. Je kunt kiezen voor een basic feestje, waarbij de kinderen gewoon lekker mogen spelen op de boerderij. Natuurlijk is er buiten volop ruimte, maar ook binnen is het leuk. Er is namelijk een heuse speelzolder. Dieren voeren hoort er uiteraard ook bij. Wil je meer en de kinderen echt het boerenleven laten proeven, dan kies je voor het Boeren kinderfeestje. Daarbij krijgen de kinderen bijvoorbeeld een echt overall met een boerenzakdoek  aan en zijn er ook echte boerenspelletjes. Overigens kan je ook kiezen voor een binnenspeel- of buitenspeelfeestje. Want veel kinderen vinden gewoon lekker spelen al meer dan genoeg!

Op zoek naar kriebelbeestjes en andere natuurfeestjes

De natuur in en op zoek naar de kleine beestjes bij de waterplas. Salamandertjes, kikkervisjes en wat je al niet meer kan tegenkomen aan de plas: de kinderen gaan op zoek! Een leerzame én leuke onderneming met medewerking van ‘Puur Buiten Zijn’.
 
Uilen zijn bijzondere dieren. Op de recreatieboerderij kunnen ook uilen in het middelpunt van belangstelling staan. Uilenballen onderzoeken en van de gevonden muizenbotjes een kunstwerk maken en ook  nog eens meer horen over de uilen zelf, hoe interessant wil je het hebben? Een heerlijk en origineel feestje voor de echte natuurspeurders dus.
 
Imkerij Keizershof doet ook mee met het bijenfeest. De feestvierders kunnen op het bijenfeest een kaars maken van bijenwas en vervolgens ook nog eens de bijen bewonderen. Als dat geen speciaal feestje meer is…
 
 

Andere themafeestjes

Johan en Caroline hebben er zin in: niet alleen boerderij- en natuurfeestjes, maar ook diverse themafeestjes zijn te vieren op de recreatieboerderij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een brandweerfeestje, een piraten- of prinsessenfeestje? Of misschien is de jarige wel helemaal gek van voetbal? Het kan allemaal. En dan hebben we het nog niet eens over lekker tutten, het circus of heerlijk bakken en braden…

Helemaal inclusief

Ga je voor een feestje bij Johan en Caroline dan hoef je eigenlijk nergens meer aan te denken. Overal wordt voor  gezorgd: een lekkere cake, heerlijk fruit, feestelijk eten (zoals poffertjes, pannenkoeken, patat of broodje knakworst) en natuurlijk drinken zoveel als ze willen. Uiteraard kan er lekker gespeeld worden rondom de speciale thema’s van het feestje zelf. En voor de jarige is er zelfs nog een attentie. Ook  uitdeelzakjes zijn bij de prijs inbegrepen. Geen zorgen dus, alles komt goed. O ja, natuurlijk wel zelf even de gasten uitnodigen!
 
 

Meer weten?

Ook enthousiast geworden? Er is nog veel meer te vinden op onze site! Neem rustig contact op als je vragen hebt. Want met elkaar zorgen we voor een ondernemend kinderfeest om nooit te vergeten! Johan en Caroline hebben er zin in!