Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

De leukste tips voor een kinderfeestje in de kerstperiode


December is de maand vol feest en winterkriebels. Ben jij jarig in deze periode en wil je graag weten hoe je jouw kinderfeestje kan vieren in deze magische wintertijd? Lees dan deze blog boordevol tips om jou feestje onvergetelijk te maken.  Er is zo veel mogelijk en sommige feestjes zijn nog makkelijk te organiseren ook! Dat is fijn voor de papa's en mama's!
 
Dus lees nu snel hoe je jouw feestje vol december gezelligheid kan organiseren.  En heel veel plezier met voorbereiden!
 
 

Plan samen met je kind een magisch winterfeestje.

Ga samen met je kind lekker brainstormen wat voor feestje het moet gaan worden. Onder het genot van een warme chocolademelk met slagroom komen jullie gelijk in de stemming. 
Begin eerst met een datum kiezen want December is altijd druk bij iedereen. 
Kijk dan samen wat de mogelijkheden zijn die voor jullie passend zijn. Vraag ook aan je kind wat hij/zij graag wilt. Denk aan locatie, tijdstip,activiteit. Heb je nog geen idee wat mogelijk is? Dan hebben we zo wat ideeen voor je op een rijtje gezet!
 

Wat zijn leuke kinderfeestjes activiteiten voor een winter?

Na een leuk ontvangst met warme chocolademelk en een heerlijk koekje is het tijd voor een leuke activiteit. Maar wat kun je nou allemaal doen in deze periode? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.
 
Kerst speurtocht
 
Wil jij graag je feestje thuis vieren? Dan is het leuk om bijvoorbeeld een kerstspeurtocht te doen. Bij Suus kinderfeestjes kan je een hartstikke leuke speurtocht kopen die je overal kan spelen. Het is een compleet pakket met een ontzettend leuk verhaal. Beer en Muis zien een kerstboom en willen zelf ook een eigen kerstboom gaan versieren. Help jij ze met zoeken naar een boom en versiering? 
 
Om direct het speurtocht pakket te bekijken klik hier.
 
Winter slaap feestje en kerst film kijken.
 
Slaapfeestjes zijn helemaal hot! En hoe leuk is het om met een aantal van je beste vrienden een nachtje te slapen, keten of plezier te hebben.  Laat papa en mama de woonkamer leeg halen en maak de mooiste slaapplekjes voor jouw vrienden. Je kunt dit heel gemakkelijk doen door luchtbedden bij elkaar te leggen en iedereen zelf een slaapzak mee te laten nemen. 
Maar er zijn ook leuke bedrijven waar je complete slaapfeestjes kan bestellen inclusief decoratie. Kijk maar eens op onze site!
 
Tijdens het slaapfeestje kan een leuke kerstfilm natuurlijk niet missen! Op alle streamingsdiensten (netflix,videoland)  vind je in december genoeg films om te bekijken. Dit is ook leuk om even aan te zetten aan het einde van je feestje terwijl je heerlijk aan het eten bent.
 
Top kerstfilms zijn:
 
- Home alone
- The Grinch
- Klaus
 
Knutselen voor een creatief kerst/winter feestje.
 
In de winter is het binnen altijd gezellig. In december kun je ook de leukste kerst winter knutsel werkjes maken. Dit is ook ontzettend leuk voor een kinderfeestje. Jongens en meisje vinden dit erg leuk.
Ben je op zoek naar inspiratie wat je kan maken? Internet staat er vol mee. Wij vonden vooral dit heel erg leuk om te doen!
 
Kaarsen maken en decoreren! Bij Suus kinderfeestjes koop je complete knutselpakketten om met de kinderen kaarsen te maken. Alles zit in het pakket, kaarsen en wax om vormpjes mee te maken en een duidelijk instructie. Daarnaast ook nog leuke kaarsen maak diplomas voor de kids . Dat klinkt leuk toch? Kijk snel op de website van suus voor deze leuke activiteit, klik hier.
 
 
 
 
Ga er op uit in de winter voor de leukste buitenfeestjes!
Naast gezellig met elkaar binnen te zijn kun je ook voor een leuke feestje gaan wat buiten is. We hadden het al over de leuke speurtocht net die je eigenlijk over al kan doen. Maar er zijn nog meer leuke ideeen!
  • Ga schaatsen! In december zijn er op vele plekke pop up schaatsbanen waar je de leukste feestjes kan vieren.
  • Je hebt ook skibanen waar je kan spelen in de sneeuw.
  • Outdoor feestjes, kampvuurtjes maken marshmallows roosteren en er zijn ook klimparken open in de winter.
  • Ga heerlijk zwemmen in een warm binnenbad.
  • Bioscoop bezoeken voor de allernieuwste kerstfilm
Maak je feestje af met de allermooiste decoratie.
Heb je gekozen voor een thuis feestje? Dan is het heel leuk om je woonkamer mooi te decoren in winter of kerst thema. Het geeft extra sfeer en maakt jouw kinderfeestje helemaal compleet.
Versier je kerstboom en hang overal lichtjes. Als jouw gasten komen genieten ze gelijk van de leuke sfeer. Zet dus je gewone lamp uit en verlicht met kerstversieren of led kaarsjes. 
Zet een heerlijk muziekje op en bak iets lekkers. Een lekkere appeltaart of kerstkoekjes. Met een warme choco erbij geniet je in de allermooiste sfeer van jouw kerst kinderfeestje.
Ben jij heel creatief dan is het ontzettend leuk om zelf kerstversiering te maken. Maar heb jij minder tijd of wil jij graag uitpakken met de allermooiste kerstversiering? Kijk dan eens op de website van  partdeco, ze zijn gespecialiseerd in de mooiste versieringen, ballonen en slingers!


Ga genieten van een magisch winter feestje!
We hopen dat we je geinspireerd hebben in een winterfeestje. Een kinderfeestje in de decembermaand is net zo leuk als in de zomer. 
Mocht je nog meer inspiratie willen, dat kan zeker! kijk dan eens op onze site voor een kinderfeestje bij jou in de buurt!
We wensen jou en de jarige job een heel leuk kinderfeestje toe!