Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

De VR Room Virtual Reality kinderfeestje


Ben je op zoek naar een totaal andere beleving tijdens het kinderfeestje van jouw jarige zoon of dochter? Denk dan eens aan een VR feestje. Helemaal van deze tijd en met zoveel unieke ervaringen dat de kinderen zich niet zullen vervelen. Sterker nog: ze willen nog ééns en nog ééns…
 
 

Wat is de VR?

VR staat voor Virtual Reality. De kinderen kunnen door het opzetten van een VR-headset een totaal andere wereld beleven, waarbij het lijkt alsof ze werkelijk in die wereld staan. Als ze bijvoorbeeld hun hoofd draaien, verandert het beeld ook zodanig dat het is alsof ze in de game ook echt achteromkijken. Je snapt wel dat dat veel mogelijkheden geeft. Opeens kan het lijken alsof je echt in een achtbaan zit of sta je in een woeste wereld met doodenge dieren. Op een scherm is voor omstanders te zien wat de headsetdrager ziet.
 
 

VR Room

Een feestje bij The VR Room betekent een heerlijk feest vol verschillende werelden, die de kinderen omstebeurt mogen betreden door het opzetten van een VR-headset. De andere kinderen genieten mee, want op een groot scherm kunnen ze ook alles zien. Bij The VR Room kan je kiezen uit veel verschillende mogelijkheden. Of je nu in een attractie zoals de achtbaan wilt plaatsnemen of met elkaar de wereld wilt redden: het kan allemaal. Je kunt jezelf zelfs als kunstenaar omtoveren en prachtige tekeningen maken. Meer dan 50 games en experiences staan op de kids te wachten om ontdekt te worden.

Voor alle leeftijden

Het leuke van VR is, dat het totaal niet leeftijdsgebonden is. Heb je dus een grote variatie in leeftijden, dan is een VR party zeker een goed idee. Er is enkel een limiet aan de onderkant: je moet minimaal acht zijn. Ben je jonger, kan je ook mee hoor, maar dan wordt daar rekening mee gehouden en krijg je andere dingen te zien. Wil je een leuk feest voor de familie? Opa, tante en grote broer: ze vinden het allemaal leuk!
 
 

Kinderfeestje

Een kinderfeestje in The VR Room is dus een ware belevenis. Een expert (of twee) geven de uitleg en eveneens begeleiding. Tijdens het feestje kan er onbeperkt gedronken worden van de limonade en krijgen de kinderen een lekker zakje chips. Overigens kunnen er wel nog extra snacks bijbesteld worden. Maar liefst anderhalf uur mogen de kinderen met de VR aan de gang en gaan ze dus coole avonturen beleven. Hierna kunnen ze nog even uitblazen op één van de zitjes of de eventuele energie er nog uitgooien. De VR experts, die ze na anderhalf uur uiteraard wel zijn, krijgen een echt diploma mee. Acht kinderen boven acht jaar en twee begeleiders zijn het uitgangspunt voor een VR party. Zijn er jongere kinderen dan mogen die wel mee, maar zij krijgen dus, zoals gezegd, aangepaste VR-ervaringen toebedeeld. O ja, natuurlijk krijgt de jarige nog een VRrassing…
Heb je echt meer vriendjes die je mee wilt nemen? Boek dan een XL-party! Ben je juist met een klein groepje, dan is het reserveren van de familyroom een mogelijkheid!
 
 

Breda en Utrecht

Op woensdag en zondag is het mogelijk een kinderfeestje te reserveren in Breda en Utrecht. Wil je echt op een andere dag, dan moet je even contact opnemen.