Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

De leukste kinderfeestjes op het strand


Het strand is de perfecte locatie voor een onvergetelijk kinderfeestje. Met zijn uitgestrekte zandvlaktes en verkoelende zee biedt het strand talloze mogelijkheden voor plezier en entertainment. Ben je op zoek naar ideeën voor een origineel en avontuurlijk kinderfeestje? Dan ben je hier aan het juiste adres! Handig is wel om een grote shopper te kopen voor het meenemen van allerlei lekkere dingen en misschien zelfs wel wat speelgoed, maar daarover later meer. Woon jij nu aan het strand, dan is dit de perfecte manier om een kinderfeestje te houden. Dus kun je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan even rustig verder en wie weet organiseer jij binnenkort wel je eerste strandfeestje.

Strandactiviteiten voor alle leeftijden

Op het strand kun je allerlei leuke activiteiten organiseren die geschikt zijn voor kinderen van verschillende leeftijden. Denk bijvoorbeeld aan beachvolleybal, zaklopen, zandsculpturen maken of een speurtocht langs de kust. Met deze creatieve en actieve bezigheden wordt het feestje gegarandeerd een succes! Nu heb je de keuze om dit allemaal zelf te doen, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon een bedrijf voor inschakelen die een vullend programma maakt voor je. Dit is vaak een programma van 2 tot 4 uur, met afwisselend even pauze voor een hapje en een drankje.

Watersport voor de wat oudere kinderen

Voor de avontuurlijke kinderen zijn er ook diverse watersportactiviteiten te beleven. Denk aan surflessen, kite surfen of suppen. Deze adrenalinekick zal ervoor zorgen dat de jarige job en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes een spectaculaire dag beleven. Begeleid door ervaren instructeurs leren ze de basisbeginselen van de watersport en maken ze kennis met de kracht van de zee. Hoe leuk is dat? Handig is dan wel om een goede strandtas te kopen voor de handdoeken, zodat de kinderen zich ook kunnen afdrogen mochten ze in het water vallen en nat zijn.

Themafeestjes in strandstijl

Een themafeestje op het strand is altijd een succes. Laat de kinderen zich verkleden als piraten, prinsessen of zeemeerminnen en organiseer spelletjes en activiteiten die aansluiten bij het thema. Denk aan een schattenjacht, een modeshow of een strand estafette. Met een goed gekozen thema wordt het kinderfeestje een magische belevenis waar de kinderen nog lang over na zullen praten.
 

Strandpicknick en lekkernijen

Na al het spelen is het tijd voor een smakelijke pauze met een uitgebreid strand picknick. Zorg voor heerlijke sandwiches, fruit salades, drankjes en natuurlijk de onmisbare zoetigheden zoals cupcakes en ijsjes. Zo kunnen de kinderen weer energie opdoen voor het volgende avontuur! Liever niets zelf regelen? Dan kun je dit, net als de spelletjes, ook allemaal laten organiseren. Het is dus maar net hoeveel geld je wilt uitgeven.

Strandspelen en teambuilding

Voor de oudere kinderen zijn er ook spannende strandspelen en teambuilding activiteiten mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan beachvolleybaltoernooien, vliegerworkshops of teambuildingspelletjes. Deze activiteiten bevorderen niet alleen de samenwerking tussen de kinderen, maar zorgen er ook voor dat ze zich lekker fysiek helemaal kunnen uitleven, waardoor ze met een voldaan gevoel terug naar huis gaan. Reden genoeg dus om het volgende kinderfeestje op het strand te houden.