Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

De coolste tips voor een winter kinderfeestje


Jarig in de winter? Ook dan kan je de leukste kinderfeestjes organiseren voor de jarige en zijn vriendjes/vriendinnetjes. Er is genoeg keuze, maar zoek jij inspiratie? Lees dan snel dit leuke winter blog met de leukste tips voor jou winter kinderfeestje.
 
De 6 allercoolste tips voor een winterkinderfeestje
  1. Als je aan de winter denkt dan denk je aan ijs en sneeuw. En dit zijn hartstikke leuke kinderfeestjes thema's om wat mee te doen. Nodig je vriendjes/vriendinnetjes uit voor een schaatsfeestje bij een schaatsbaan in jouw buurt. Vaak hebben ze ook op bepaalde dagem speciale kinderfeestarrangementen. Dit is ook super leuk om met grote kids of tieners te doen
  2. Organiseer t leukste kinderfeestje thuis met een beetje hulp van bv Suus kinderfeestjes. Via deze site kun je de allerleukste speurtochten en thuisfeestjes organiseren. Je koopt een compleet pakket in een thema naar keuze en met een kleine voorbereiding heb je een tof kinderfeestje. Kijk maar eens op suus kinderfeestjes.
  3. Hou je van de sneeuw? Kijk dan eens bij 1 van de nederlandse indoor skibanen waar ze ook echt sneeuw hebben! Hoe cool is het om met je vrienden te leren skieeen of gewoon plezier hebt in de sneeuw.
  4.  
  5. Wil jij graag met je besties een slaapfeestje? Ook dat is super leuk in de winter! Stuur je ouders naar boven en bouw de woonkamer om tot super slaapkamer! Kijk maar eens op jouw tentmoment ze kunnen je helpen met een geweldig gestyled feestje!
  6. Vergeet niet dat je ook gewoon lekker naar buiten kan! Er zijn vaak vele klimparken of outdoorbedrijven toch open in de winter die speciale arrangementen hebben met leuke winter activiteiten, denk aan vuurtje erbij marshmallows en warme chocolade melk!
  7. Wil je je kids iets actiefs laten doen waar ze het lekker warm van krijgen? kijk dan eens bij een jump-bounce park in de buurt! Zo heb je bv Streetjump of Bounce valley die door het hele land zitten en waar ze super leuke jumparrangementen hebben.
 
Ben je er nog niet aan uit en wil je nog meer inspiratie? Kijk dan eens op onse website die barst van allerlei leuke kinderfeestjes. 
Zo kan je bijvoorbeeld bij High score Waalwijk een middag gaan gamen op de allerleukste spelcomputers. 
Of ga zwemmen met je vriendjes in bijvoorbeeld Deventer bij Zwemparadijs de Scheg.
Wat altijd leuk is een binnenspeeltuin! Dan maakt het niet uit dat het buiten de hele dag regend of vriest. Kijk maar eens bij Monkey Town of bij Kabonk.Daar heb je echt mega grote glijbanen!
Voor alle toffe en colle kinderfeestjes in de winter kijk je snel op onze site!