Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

De beste thema’s voor kinderfeestjes in 2022


Verjaardagsfeestjes kunnen hartstikke leuk zijn, maar het kiezen van de juiste activiteit, het juiste concept en het juiste thema kan een uitdaging zijn voor ouders die willen dat het verjaardagsfeestje van hun kind tot in de puntjes wordt verzorgd. Dus hier zijn enkele ideeën voor thema's voor schitterende verjaardagsfeestjes voor jekinderen en voor verjaardagen van verschillende leeftijden...
 

Treinen kinderfeestje

Welk kind houdt er niet van een choo choo?!! Een feest met een treinthema is een gemakkelijk en leuk thema voor de kleintjes. Versier met Thomas de Stoomlocomotief in overvloed, speel spelletjes met een treinthema, geef de kinderen de uitdaging om een ‚Äč‚Äčenorm spoor in de tuin te bouwen en houd een schattenjacht met treinthema! En je kunt Thomas boeken cadeau doen. Welk leuk cadeau je gaat doen, weet je dan dus ook direct. 
 

Superhelden feestje

Zet verschillende superheldenkostuums klaar en laat je gasten bij aankomst hun krachtige persona kiezen of laat ze verkleed komen als hun favoriete superheld! Er zijn veel dingen die je kunt doen om de feestruimte te versieren. Hang spinnenwebben op bij de ingang, gevolgd door een bord met de tekst "Spiderman Welcomes You". Gebruik veel ballonnen met superheldenkleuren en hang posters en van de meest populaire karakters op. Je kunt ook een taart laten maken in de vorm van de masker van Batman bijvoorbeeld. Zorg wel voor superheldenbordjes waar de stukjes taart op gegeten kunnen worden. Morsen komt bij kinderen namelijk nog wel eens voor en dan moet je weer een nieuwe bank kopen
 

Konijnen feestje

Bunny-thema's zijn erg populair bij 2- en 3-jarigen. Marshmallows kunnen in een pot worden gedaan en worden bestempeld als 'konijnenstaarten' en met chocolade bedekte rozijnen zorgen voor amusement als konijnenpoep! Je kunt bovendien een speurtocht maken met chocolade-eieren en je kunt ook konijnenhoedjes maken van wit karton, in lange stroken gesneden met oren en een gezicht erop getekend. De gasten kunnen deze dan het hele feest dragen. Het ideale cadeau voor de papa is bij dit thema natuurlijk een konijnenpak! 
 

Kunstfeestje

Gooi de mooie kleren weg en laat je kinderen rommelig worden! Een kunstfeest is heel leuk omdat je vrijuit kunt rennen op activiteiten, versieringen en het kleurrijk en rommelig kunt maken! Gebruik items zoals spuitpistolen, megadoeken, scheerschuim en met verf gevulde eieren om de creatieve sappen van kinderen te laten stromen. Leg een groot bord of vel papier op een oud bord in de tuin en laat de gasten een groot kunstwerk maken, of besprenkel het met verf!
 

Spa feestje

Wie wil er nu niet zijn of haar verjaardag vieren met een volledige heerlijke spabehandeling? Laat plakjes komkommer in water vallen, bied zachte en knusse badjassen en pantoffels aan en draai hun haar in een handdoek voor een feestje van verwennerij met manicure, pedicure en gezichtsmaskers. Je kunt iemand laten komen om nagels, haar en make-up te doen of het zelf doen als je een beperkt budget hebt. Als budget geen probleem is, kun je zelfs voor een dag een spabad voor je tuin huren!