Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

De beste snacks voor kinderfeestjes!


Iedereen weet dat een van de beste aspecten van naar een feest gaan het eten is! Iets vieren, ook al is het maar goed gezelschap, is een goede reden om speciale snacks te maken waar mensen normaal niet van kunnen genieten. Vooral kinderfeestjes zijn een leuke reden om creatief aan de slag te gaan met snacks! Kinderen zijn al dol op hapjes en zullen dol zijn op leuke spelletjes en lekkernijen, dus waarom zou je de twee ideeën niet combineren? Bekijk deze fantastische feestsnacks die kleintjes onderweg kunnen eten, maar ze kunnen ook geschikt zijn als uitdeelcadeautjes! 
 

Prinses Leia cupcakes 

Met de release van Star Wars: The Force Awakens kun je er zeker van zijn dat kinderen zullen smeken om verjaardagsfeestjes met Star Wars-thema! Zorg ervoor dat de meisjes vertegenwoordigd zijn in het decor van de nieuwe personages door Prinses Leia cupcakes van Totally the Bomb te maken. Kinderen zullen het geweldig vinden dat elke cupcake wordt geleverd met twee bonuskoekjes!
 

Prinsessenjurk cupcakes

Over girly cupcake-ideeën gesproken, bekijk deze schattige prinsessenjurktaart van Examiner! De hele taart is gemaakt van cupcakes, dus in plaats van stukjes te snijden, kun je elk kind de taart laten nemen die ze willen. De vorm en decoratie zijn eenvoudig, maar het totale effect zal de perfecte touch zijn op een prinsessenfeestje.
 

Cowboycupcakes

Cupcakes zijn dus zeker een klassieke traktatie voor kinderfeestjes! Ze zijn niet alleen heerlijk, maar ze zijn ook een canvas voor eindeloze schattige decoratieve ideeën. Probeer Ricardo Cuisine's idee om schattige cupcake-toppers met cowboyhoed te maken van Pringles, geleisuikergoed en frambozendropje!
 

Druivenrupsen

Druiven zijn niet alleen gezond en lekker, maar kinderen zullen ook een kick krijgen van het idee van "beestjes eten". Honey and Butter laat zien hoe je groene druiven aan een houten spies rijgt en de "kop" van elke rupsenoog geeft, gemaakt van vanilleglazuur en chocoladeschilfers!
 

Pindakaasslakken

Feestsnacks hoeven niet alleen over zoete lekkernijen te gaan! Kinderen zullen ook dol zijn op gezondere nieuwe fingerfoods. Bekijk het schattige idee van April Seven voor pindakaasslakken gemaakt van appels, selderij, pretzels, pindakaas en een paar chocoladeschilfers om de deal zoeter te maken.
 

Slangenbroodje

Net als de snacks met een insectenthema, is het idee van het eten van een "slangensandwich" net intrigerend genoeg om kinderen aan te moedigen om het gezonde voedsel te eten voordat ze snoepen. Good to Know laat je zien hoe je de perfecte kronkelende slangensnack uit gezonde ingrediënten kunt knippen, samenstellen en vormen.
 

Potlooddrukker

Houdt je kind van tekenen? Dan is Bakerella's "potlooddrukkers" push-up cake pop-idee perfect voor hun verjaardagsfeestje. Gemaakt van glazuur, een chocoladeschilfer, in cirkels gesneden vanillecake en de magie van voedselkleuring, combineren potloodduwers snacktijd met speeltijd op een heerlijke manier.
 

Pizzasoesjes 

Pizza is een geweldig maaltijdidee voor elk feest, maar het betekent helaas ook vette vingers tijdens etenstijd. Zorg daarom zeker voor schoonmaakdoekjes! Geef je kinderen de vrijheid om te bewegen zonder hun favoriete feestmaaltijd te missen door Lick the Bowl Good's hapklare pizzasoesjes te maken voor het verjaardagsfeestje van je kind.