Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

De beste locaties voor een kinderfeestje


Zou je willen dat het verjaardagsfeest (en de rotzooi) van je kind dit jaar niet bij jou thuis was? Bekijk ons ​​overzicht van de beste locaties voor kinderfeestjes om inspiratie op te doen! Er zijn namelijk genoeg plekken in ons land waar je de vriendjes van je kind kunt uitnodigen om zijn/haar verjaardag te vieren. Hiervoor hoef je alleen maar bij zaalverhuur aan te kloppen! 
 

Kinderfeestje Zwembad 

Welk kind kan een duik in een zwembad weerstaan? Je kunt een locatie kiezen met strandwachten in dienst, zodat je meer tijd hebt om activiteiten te leiden zoals waterspelletjes, raften en estafetteraces met kickboards. Volwassenen worden aangemoedigd (en op sommige locaties zelfs verplicht) om ook het water in te gaan. Geen wonder dat een zwembad een van de beste plekken is om een ​​verjaardagsfeestje te vieren! 
 

kinderfeestje Dierentuin

Ga naar de dierentuin en bekijk de dieren door met een medewerker rond te toeren, of doe het zelf in de dierentuin en organiseer je eigen groepsbezichtiging. In de dierentuin kun je bovendien bijvoorbeeld patat eten met alle kinderen. 
 

Kinderfeestje Restaurant

Natuurlijk is het leuk om uit eten te gaan in restaurants. Maar sommige etablissementen organiseren verjaardagsfeestjes die kinderen voor een dag in chef-koks veranderen! Het is bovendien mogelijk om een restaurant als vergaderlocatie gebruiken in plaats van als locatie voor je kinderfeestje. 

Baby- en peutersportschool

Op zoek naar een plek voor een eerste verjaardagsfeestje? Overweeg om babylessen te volgen in een sportschool waar baby's en peuters meedoen aan activiteiten op zachte matten, kleine glijbanen en kruiptunnels. Sommige locaties hebben een besloten feestruimte voor eten na de gymsessie. Eén opmerking: houd er bij het maken van je gastenlijst rekening mee dat kinderen van 6 jaar en ouder meestal niet op de apparatuur zijn toegestaan. 
 

Kinderfeestje Appelboomgaard

Ga appels plukken en kinderen kunnen hun eigen gezonde goodiebag oogsten terwijl ze frisse lucht krijgen en sporten. Sommige boomgaarden bieden bonusactiviteiten, zoals het aaien van de dieren die aanwezig zijn op de appelboomgaard.
 

Kinderfeestje Bowlingbaan

Tijdens een kinderfeestje op de bowlingbaan pakken feestgangers felgekleurde lichtgewicht ballen op en gaan naar de aangewezen banen. Je laat de locatie weten of je bumpers en hellingen wilt om de ervaring voor jongere kinderen gemakkelijker te maken. De meeste bowlingbanen hebben ook pizza en drankjes - en je kunt taart, ballonnen, gunsten en een boekje toevoegen die de kinderen kunnen ondertekenen om het feest binnen je budget te houden.

Springkussens

Laat kinderen hun energie kwijt door op opblaasbaar speelgoed te springen. Een gespecialiseerde springkussenlocatie is een van de leukste verjaardagsfeestjes voor kinderen. Ze zullen gek zijn op de gigantische opblaasbare glijbanen, hindernisbanen, basketbalnetten en meer.
 

Kinderfeestje Bioscoop

Als je op zoek bent naar verjaardagsfeestjes bij je in de buurt, kom je vast en zeker de plaatselijke bioscoop tegen. Bijna niets is makkelijker dan het kopen van een handvol kaartjes voor je kleine feestgangers. Maar wist je dat sommige bioscopen privévoorstellingen aanbieden voor verjaardagsfeestjes? Natuurlijk kan dit wel redelijk duur zijn, maar alsnog is dit zeer geschikt voor het kinderfeestje van je zoon of dochter!