Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Professor feestje: Leuk, spannend en leerzaam !!!!

Kinderen laten zien hoe belangrijk chemie is, daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen !!!!Zelf proefje doen? Geef jij een knalfeest ?


Ben jij bijna jarig en wil je je vriendjes en vriendinnetjes een knal feest geven? Vraag dan je ouders of ze een professor feestje organiseren.
Jullie woonkamer wordt omgetoverd in een echt laboratorium waarin jullie zelf aan de slag gaan met leuke en spannende proefjes.
Net als in een echt laboratorium krijgen jullie een labjas aan en een veiligheidsbril op.

Zo gaan jullie onderzoeken je zelf een lava-lamp kunnen maken, een onzichtbare brandblusser; van kleur veranderende heksenbrouwsels en natuurlijk echt Chemistry4fun slime !!!!!!
Na afloop krijgen jullie een diploma en proef-beschrijvingen mee naar huis. Zodat je ook thuis je ouders kunt laten zien wat jullie geleerd hebben.
Professor Einstein heeft originele uitnodigingen die je naar je vriendjes en vriendinnetjes kunt sturen.

Informatie voor ouders: een betaalbaar kinderfeestje


Wij verhuren alle materialen (labjassen; brillen; laboratorium benodigdheden; etc) inclusief een draaiboek waarin alle proeven duidelijk in staan uitgelegd.
Met deze materialen en het draaiboek is het voor ouders eenvoudig om zelf een kinderchemie workshop te organiseren. Het feestje kan heel goed gegeven worden in een huiskamer, keuken of garage. Indien het buiten lekker weer is dan kan het feestje ook goed buiten georganiseerd worden. Het feestje duurt ongeveer 2 uur.Het professor feestje van Chemistry4Kids is een uitdagend en leerzaam kinderfeestje dat de jarige en zijn vriendjes/vriendinnetjes niet snel zullen vergeten. Al vele ouders hebben op deze manier voor hun kinderen een geslaagd kinderfeestje gegeven.De materialen zijn op afspraak op te halen (en weer terug te brengen) in Berghem (bij Oss). De kosten hiervoor zijn 6 euro per kind met een minimum van 10 kinderen. Bij het ophalen van de materialen worden de proeven duidelijk aan de hand van het draaiboek uitgelegd.Indien u interesse hebt in het organiseren van een professor feestje, stuur dan een email naar verhuur@chemistry4fun.nl


Contact gegevens


Chemisty4Kids

Berghem (nabij Oss)

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Chemisty4Kids