Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Brandweerfeestje

Brandweerhelm, brandweerpak, check!Blus een vuurtje!


Bij het brandweer kinderfeestje trekken de kinderen een brandweerpak aan en worden de brandweerhelmen opgezet. Zij gaan ervaren hoe het is om brandweerman/vrouw te zijn door verschillende spelletjes te doen. Tot slot gaan ze zelfs nog een echt kampvuurtje blussen (verrassing!) bij ons op de boerderij. Een stoer kinderfeestje waarbij kinderen worden uitgedaagd om samen te werken.

Wat hebben we genoten van een geweldig kinderfeestje bij jullie. Super geregeld allemaal en zo mooi om te zien hoe jullie met zoveel plezier bezig zijn. Kei hard wordt er gewerkt!! Onze complimenten. Voor herhaling vatbaar.
Door Anoniem,
Een ideale plek om met kinderen naar toe te gaan of kinderfeestje te geven! Er is een speeltuin, zandbak, trampoline, luchtkussen en een kinderboerderij. Daarnaast is er een verhard gedeelte waar de kinderen kunnen spelen met skelters, fietsjes en dergelijke. Voor iedere leeftijd dus wat wils!
Door Anoniem,
Vandaag een geweldig kinderfeestje gehad. Ondanks de regen hebben de kids heerlijk buiten gespeeld en de dieren gevoerd. Binnen versgebakken cake versierd, op zolder gespeeld, appeltaartjes gebakken, fruit en friet gegeten. De jarige kreeg zelfs nog een presentje mee! Echt goed verzorgd voor een prima prijs! Bedankt!!!
Door Anoniem,
nSuper leuk kinderfeestje gehad afgelopen woensdag in boerderij thema dikke pluim voor jullie!!!!!!!
Door Anoniem,


Inbegrepen bij het brandweer kinderfeestje


Bij het brandweer kinderfeestje is eten en drinken inbegrepen waaronder onbeperkt ranja, cake met versiersels en slagroom, vers fruit op een etagère, keuze uit frites met snack, broodje knakworst, poffertjes of pannenkoeken. En niet te vergeten: uitdeelzakjes voor alle kinderen en een verrassing voor de jarige. En natuurlijk slaan we onze diertjes niet over. De kinderen mogen de dieren zelf voeren op onze boerderij met de boer of boerin. Altijd een groot succes!


Contact gegevens


Brandweerfeestje Johan&Caroline
Wagenstraat 47
4845 CX Wagenberg

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Brandweerfeestje Johan&Caroline