Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Boerenfeestje

Op de boerderij!Het boerenleven is mooi!


Altijd al een keertje boer of boerin willen zijn? Bij recreatieboerderij Johan en Caroline kunnen kinderen ervaren hoe het is om een echte boer of boerin te zijn. Ze trekken een boerenoverall aan met een boerenzakdoek en gaan leuke boerenspelletjes doen. Of kies voor het maken van een wormenhotel waarbij ze de wormen ook zelf bij ons mogen gaan zoeken.

Super leuk kinderfeestje gehad afgelopen woensdag in boerderij thema dikke pluim voor jullie!!!!!!!
Door Anoniem,
Een paradijselijke kinderboerderij nabij Terheijden. Voor kinderen zijn er fietsen, trapauto's, skateboards, schommels, zandzwembaden, trampolines en meer. Een grote speeltuin waar kinderen zich kunnen vermaken. Voor de volwassenen is er een café met zeer mooie drankjes en eten direct naast de speeltuin.
Door Anoniem,
Een ideale plek om met kinderen naar toe te gaan of kinderfeestje te geven! Er is een speeltuin, zandbak, trampoline, luchtkussen en een kinderboerderij. Daarnaast is er een verhard gedeelte waar de kinderen kunnen spelen met skelters, fietsjes en dergelijke. Voor iedere leeftijd dus wat wils!
Door Anoniem,
Super leuk voor kinderfeestjes!! We hebben de kids niet gehoord!!n
Door Anoniem,


Inbegrepen bij het boeren kinderfeestje


Bij het boeren kinderfeestje is eten en drinken inbegrepen waaronder onbeperkt ranja, cake met versiersels en slagroom, vers fruit op een etagère, keuze uit frites met snack, broodje knakworst, poffertjes of pannenkoeken. En niet te vergeten: uitdeelzakjes voor alle kinderen en een verrassing voor de jarige. En natuurlijk slaan we onze diertjes niet over. De kinderen mogen de dieren zelf voeren op onze boerderij met de boer of boerin. Altijd een groot succes!


Contact gegevens


Boerenfeestje Johan&Caroline
Wagenstraat 47
4845 CX Wagenberg

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Boerenfeestje Johan&Caroline