Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Beauty kinderfeestjes zijn geweldig!


Beauty kinderfeestjes, wie heeft er nog niet van gehoord? Ze zijn tegenwoordig helemaal in. Heb jij een dochter die helemaal op gaat in mode en fashion en het fantastisch vindt om zich bezig te houden met make up en andere leuke beauty dingen? Dan is een beauty kinderfeestje organiseren natuurlijk helemaal geweldig. De meeste meiden vinden het fantastisch om zich bezig te houden met echte meidendingen en dat begint vaak op een leeftijd van een jaar of acht. Heeft je dochter gezellige vriendinnetjes of klasgenootjes die daar ook van houden en waar ze veel mee omgaat, dan is zo’n feestje al snel geregeld en gegarandeerd een succes! Duur hoeft zo’n feestje ook helemaal niet te zijn. Je kunt naar een beauty salon om het allemaal te laten verzorgen, maar waarom zou je veel geld uitgeven als je het allemaal zelf kunt organiseren? De sfeer wordt zo waarschijnlijk veel leuker want ze zijn lekker thuis en kunnen zich helemaal uitleven.
 

Welke soorten beauty kinderfeestjes zijn er?

Natuurlijk kun jij helemaal zelf bepalen hoe het beauty kinderfeestje van jouw dochter er uit gaat zien. Hoewel de kans natuurlijk groot is dat ze dat helemaal zelf wil bepalen. maar waarschijnlijk komen jullie er samen wel uit. Voor een beautyfeestje zijn er natuurlijk verschillende mogelijkheden. Wil je dochter bijvoorbeeld vooral aandacht besteden aan het reinigen en verzorgen van een gezicht en daar een massage aan toevoegen? Of gaat ze voor een leuke make-up sessie en wil ze gelijk ook aandacht besteden een mooie haren en leuke kleren? Natuurlijk is een combinatie ook mogelijk, en waarom niet allemaal?!

De uitnodigingen voor beauty kinderfeestjes

Eén van de leuke dingen van een kinderfeestje is de voorpret. Samen bedenken wat je allemaal nodig hebt voor het laten slagen van het feest is al gezellig, maar het maken van de uitnodiging is misschien nog wel leuker! Zeker voor een beauty kinderfeestje kan je dochter zich helemaal uitleven. Welke tekst komt er in te staan? Wie wordt er eigenlijk uitgenodigd? En de belangrijkste beslissing: hoe gaat de uitnodiging voor het beauty kinderfeestje eruit zien? Wil je dochter een prachtige kaart maken in de vorm van een lippenstift? Maak jij een leuke foto van haar met een maskertje op haar gezicht? Of gaan jullie voor een echte uitnodiging van “Spa De Leukste Meiden” met een heerlijke verwen middag?
 
 

Wat ga je doen op een beauty kinderfeestje?

De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos, maar over het algemeen vinden de meeste meisjes het erg leuk om een echte verwen middag mee te maken met elkaar. Zo krijgen ze het gevoel alsof ze in een echte Spa zitten en voelen ze zich al een echte dame. Daarbij is het natuurlijk helemaal leuk om elkaar een behandeling te geven. Zo kunnen ze niet alleen een beauty behandeling ondergaan maar er ook zelf een geven. Zo kunnen de dametjes lekker tutten met elkaar en hebben ze de grootste lol. Daarvoor moet je natuurlijk wel een ruimte inrichten waar ze in groepjes van twee heerlijk kunnen freubelen en zijn ze allemaal tegelijk bezig. Drie of vier plekken waar ze heerlijk ontspannen kunnen zitten of liggen zijn waarschijnlijk wel voldoende. Uiteraard zorgen jullie er voor dat alles al helemaal klaarligt voor alle behandelingen.

Een voorbeeld van beauty kinderfeestjes

De dames in de dop reinigen eerst elkaars huid, bijvoorbeeld door een peeling aan te brengen en lekker te scrubben. Vervolgens wordt een masker aangebracht en mogen ze dat laten intrekken terwijl hun haren of nagels verzorgd worden. Als het masker verwijderd is kan er een crème aangebracht worden en vervolgens gaan ze elkaar mooi maken met een eigen make-up setje. Zijn ze klaar? Dan kunnen ze zichzelf bewonderen in de spiegel, hun mooiste kleren aantrekken en foto’s van zichzelf laten maken. Daarna volgt een pauze met iets lekkers te knabbelen en te drinken en worden de rollen omgedraaid. Gaan de meiden weer naar huis? Dan geven jullie natuurlijk een leuke uitgeprinte foto mee en een make-up setje cadeau. Dat wordt gegarandeerd een succes!
 
Is jouw kind op een leuk kinderfeest geweest en wil je die ervaring graag met ons delen? Organiseer je zelf kinderfeestjes? Wij horen graag leuke anekdotes en ontvangen graag gouden tips voor een geweldig kinderfeest.