Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Speurtochten met een verhaal - Arjospronk.nl

Een kinderfeestje om nooit te vergetenSpeurtochten met een verhaal

EEN SPEURTOCHT KINDERFEESTJE VOOR KINDEREN VAN 4 TOT 8 JAAR

Een speurtocht partijtje van Arjospronk.nl is geschikt voor jongens en meisjes van 4 tot 8 jaar. 

Op de leukste locatie, namelijk bij jou in de buurt!

Daarom hoef jij de deur niet uit, wat een hoop logistiek gedoe scheelt met een groep kinderen! 


Bedankt Arjos voor het mooie feestje! In november verzorgde hij voor onze zoon en zijn vriendjes een heel leuk kinderfeestje. Aan het einde van de middag was én voelde iedereen zich een held :). De briefing vooraf was heel fijn en de middag verliep top. De speurtocht was buiten. Omdat wij aan een redelijk drukke weg wonen, lette Arjos er extra op dat de kinderen veilig overstaken en op de stoep bleven lopen.
Door B. Pot,
We hebben een leuke tocht door de wijk gemaakt opzoek naar de schat. Met leuke tussen opdrachten. Leuke afwisseling tussen zoeken en spelletjes.nAlle Kids hebben het als zeer leuk ervaren 👍🏻
Door W. Rijnsbergen,
Onze zoon en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben genoten van het kinderfeestje! De jarige kreeg soms net een extra taakje tijdens het feestje, zoals het bewaren van een belangrijke sleutel. Verder kwamen alle kinderen, ook ons jongere zoontje, evenveel aan bod tijdens de speurtocht. Ieder kind, of de spanningsboog nu wat langer of korter was, werd in zijn waarde gelaten door Sef de bouwvakker. Wanneer er tijdens het feestje iets anders loopt dan gepland, was er direct in samenspraak met ons voldoende ruimte om tot een creatieve oplossing te komen. Heel fijn! Een aanrader voor een kinderfeestje in en om huis!
Door F. Willems,
Wat een fijne communicatie en leuk concept! Arjos heeft de kinderen op het vakantiepark een fantastische middag bezorgd. Wij gaan zeker vaker gebruik maken van Arjos zijn diensten.
Door Vakantiepark,
Super leuke manier om een kinderfeestje geven. Arjos deed het heel leuk met de kinderen en zij hebben dus ook genoten!nIn de speurtocht zitten ook leuke spellen verwerkt… niets anders dan positief.
Door D. Bak,
Het contact was vanaf het begin heel prettig. Het was heel duidelijk wat de bedoeling was, wat van ons verwacht werd en wat wij konden verwachten. Een week voor het feestje was er telefonisch nog contact om alles door te spreken. Hierin werd al duidelijk dat alles heel zorgvuldig werd voorbereid.nDe dag zelf was helemaal top. Onze dochter had voor een piratenspeurtocht gekozen omdat zij graag een piratenfeestje wilde. Er was best een grote groep kinderen (tien in totaal) maar Arjos had dat compleet onder controle. Ze hingen aan zijn lippen, echt geweldig hoe hij in karakter blijft. Hij was heel duidelijk naar de kinderen toe, hoe ze alles konden aanpakken en wat wel en niet mocht. Maar op een heel prettige manier. Het viel ons ook op hoe hij tijdens de spellen ook steeds de groepen zo verdeelde dat iedereen wel een keer bij de jarige in het groepje zat en er geen sprake was van kliekjes. Hij bevorderde de samenwerking tussen de kinderen heel goed en zorgde dat echt iedereen mee deed. Voor ons als ouders was het heel fijn dat wij zo het feestje ook konden meebeleven en ervan konden genieten in plaats van alleen maar heel druk bezig te zijn.
Door A. Blaset,
Mijn zoon na het feestje: “dit was het allerleukste feestje ooit!”nDat zegt denk ik al genoeg 🙂 en ook voor ons als ouders heeft Arjos rust gezorgd.nAlles was perfect geregeld, Arjos is heel leuk met kinderen en heeft veel geduld.nHet verhaal en de opdrachten sloten goed aan. ‘s Avonds veel complimenten van de andere ouders over het leuke feestje.nVolgend jaar zeker weer!
Door E. van Gorkum,
Wij hebben Arjos georganiseerde feestje als enorm prettig ervaren!nnOnze dochter werd 6 en we hebben voor het thema met de Lakei gekozen. Dit was erg leuk voor de aanwezige jongens én meisjes! Het was een goed gevuld programma en het enige wat wij hoefden te doen was het zorgen voor de snacks in de pauze, en taart bij aanvangst.nnDoordat de kids verder lekker buiten op pad zijn, scheelt dit ook met opruimen in huis 😊.nnArjos belde van te voren om alles door te spreken, wat erg fijn was. Je merkt dat hij het met veel passie doet, er werden ook een zelfgemaakt diploma en afscheidscadeau voor alle kinderen geregeld.nnHet jongere broertje van de jarige vond het ook prachtig (4). Dus wellicht dat Arjos bij zijn partijtje in een andere rol kan langskomen!
Door D. Pfeil,
Voor het feestje van onze dochter van 6 hebben we speurtocht met een verhaal geboekt bij Arjos Pronk.nHet Piraten feest was geweldig, de kinderen vonden het super. Sommige raakten er maar niet over uitgesproken en er was een kindje die het feestje geen 10 maar een 11 gaf. Kortom een geslaagd feestje! Tevens hebben we van de desbetreffende ouders en zelfs een paar grootouders hele leuke reacties gehad.nArjos bedankt voor je inzet, het was echt super!
Door K. de Bruin,
De kinderen vonden het leuk. Ook geluk gehad met het mooie weer en de buurt waarin we wonen, dichtbij het bos.
Door Chantal,


Speurtochten met een verhaal

EEN SPEURTOCHT KINDERFEESTJE VOOR KINDEREN VAN 4 TOT 8 JAAR

Een speurtocht partijtje van Arjospronk.nl is geschikt voor jongens en meisjes van 4 tot 8 jaar.

Op de leukste locatie, namelijk bij jou in de buurt!

Daarom hoef jij de deur niet uit, wat een hoop logistiek gedoe scheelt met een groep kinderen!

Speurtochten met een verhaal biedt kinderen de ruimte om te fantaseren. Wij voeden de fantasie door hierin mee te gaan en materialen te gebruiken die niet van “echt” te onderscheiden zijn.

Onderweg doen ze diversen opdrachten die te maken hebben met het thema en het verhaal.

Diversen thema’s

Al meer dan 5 jaar is Arjospronk.nl het adres voor een speurtocht kinderfeestje.

Onze thema’s zijn zeer divers maar altijd afgestemd voor zowel jongens als meisjes.

De kinderen hebben de hoofdrol in het verhaal. Of het nu gaat om het vinden van een piraten schat, de opleiding tot superheld of het vinden van het nest van de schaduwvogel. Samen met het personage vindt het verhaal altijd een happy end!

Thema’s die nu beschikbaar zijn:

 • Piraten (piraten)
 • Ranger (natuur, dieren, dinosaurus)
 • Helden (superhelden)
 • Bouwen (creatief, klussen, buurman en buurman)
 • Royal (Prinsen en prinsessen)
 • Sprookjes (Sprookjes, fantasie, verhalen)
 • Astronaut (Ruimtevaart) (Binnenkort)
 • Ridder (Ridders, middeleeuwen) (Vanaf 29 mei 2023)

Educatie

Hoewel de thema’s en verhalen bedacht zijn, is het zeker niet alleen maar onzin.

Met onze thema’s leren we de kinderen spelenderwijs educatieve dingen. De piratenschat kan bijvoorbeeld nooit gevonden worden zonder het gebruik van een kompas. De schaduwvogel heeft niet voor niets groene veren. En er is 1 superhelden kracht die iedere superheld gebruikt.

Extra activiteiten

Naast onze verhalen bieden we ook extra activiteiten. De activiteiten zijn een toevoeging aan het kinderfeestje maar staan los van de verhalen. Hoewel het voor ons ook een leuke uitdaging is om de activiteit te koppelen aan het verhaal. “Slijm maken” zou zomaar het web van spiderman kunnen zijn, bij de “Dig and discover” worden echte archeologische vondsten gedaan en de activiteit “kinderschmink” geeft dat laatste zetje om even echt een ander personage te zijn.

Extra activiteiten:

 • Kinderschmink
 • Slijm maken
 • Glitter tattoos
 • Dig and discover
 • Happy stones
 • Schild schilderen (Vanaf 29 mei 2023)

Hoge kwaliteit

Een goed verhaal zit in de details. Daarom zijn onze materialen niet van “echt” te onderscheiden.

De kroon van Lakei Jean – Pierre heeft echte diamanten en het huis van Sef de doe het zelver moet echt worden gebouwd.

Speurtocht calculator

De meeste vragen krijgen we over de kosten van een speurtocht met een verhaal.
Daarom hebben we een calculator ontwikkeld waarmee je direct kunt zien hoeveel een speurtocht kinderfeestje zou gaan kosten. Daarna is er een mogelijkheid om direct jou speurtocht aan te vragen.

Calculator:
https://www.arjospronk.nl/contact/aanvraag-speurtocht/

Hoe gaan we te werk?

Na inschrijving reserveren we de datum. In de week voorafgaand aan het feestje nemen we telefonisch de dag door. Hierbij zetten we ook de tijden vast en moeten we een lijst namen hebben voor de diploma’s

Op de dag van het kinderfeestje zullen wij al eerder aanwezig zijn om de speurtocht voor te bereiden. Het kinderfeestje zelf is opgebouwd in 3 uur.

Taart en cadeaus (zonder personage)               30 minuten*

Speurtocht deel 1                                           60 minuten*

Dink en toilet pauze                                        30 minuten*

Speurtocht deel 2                                           60 minuten*

*De tijd is een indicatie en kan hier en daar afwijken. Doorgaans gaan we uit van 3 uur met een speling van 15 minuten ervoor of erna.

Weersomstandigheden

Het weer laat zich niet voorspellen. Uit ervaring blijkt dat kinderen een spatje regen prima kunnen doorstaan voor het vinden van een schat. Er zijn natuurlijk grenzen en daarom is het in sommige gevallen beter om de route in te korten of (tijdelijk) te onderbreken. Geld terug is geen mogelijkheid. Wel kunnen we in uitzonderlijke gevallen een extra activiteit inzetten op kosten van Arjospronk.nl

Wat doet Arjospronk.nl nog meer?

Naast onze speurtocht kinderfeestjes maken we (kinder)voorstellingen en verzorgen we entertainment. 

Naast de theatergroepen "De Jonge Avonturiers" en "Max & Thomas" hebben we ook voorstellingen voor Sinterklaas en kerst.Contact gegevens


Arjospronk.nl
Landluststraat 88
2804 KT Gouda

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Instagram pagina
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Youtube pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Arjospronk.nl