Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

6 stoere alternatieven voor een kinderfeestje


verjaardagsfeestje thuis echt het einde, maar eens ze wat ouder worden, zijn ze opzoek naar spanning en avontuur. Verjaardagsfeestjes thuis zullen dan misschien niet langer de ideale manier zijn om je kind zijn verjaardag te vieren. Daarom hebben we hieronder enkele leuke en stoere alternatieven voor jou op een rijtje gezet!
 

Waterplezier

 
In plaats van thuis een feestje te organiseren, kan je ervoor kiezen om met de kinderen een wateractiviteit op locatie te gaan doen. Daarmee bedoelen we niet gaan zwemmen (al zouden sommige kinderen een zwemparadijs natuurlijk ook wel de max vinden), we hebben het meer over stoere en uitdagende activiteiten zoals kneeboarden, tuben, bodyboarden of waterskiën. Deze activiteiten zijn leuk, uitdagend en zorgen tevens voor onvergetelijke herinneringen!
 

Skatefun

 
Vele jongens (en soms ook meisjes) houden van skaten. Als dat bij jou kind ook het geval is, dan is het leuk om voor je kind zijn verjaardag naar een skatepark te gaan. Er zijn zelf indoor skateparcours waar je kinderen begeleid worden door experts en soms workshops kunnen volgen. Natuurlijk worden ze er ook voorzien van heerlijke hapjes en drankjes.
 

Een spannende survivaltocht

 
Voor kleine kindjes kan je zelf een survivaltocht in elkaar steken, maar als ze al wat groter worden, dan is dat moeilijker. Er zijn een aantal plekken waarnaar je naartoe kunt gaan, waar je een zeer uitgebreid hindernissenparcours kunt terugvinden. De kinderen worden hier begeleid door professionals, dus jij kan gewoon lekker relaxen of je stoute schoenen aandoen én meedoen.
 

Game feestje

Of wat dacht je van een supercool game feestje. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes gamen op jouw favoriete spelcomputer. Kijk eens bij Gammax voor dit toffe feestje.
 

Poldersporten

 
Op sommige plaatsen kunnen de kinderen ook poldersporten op een boerderij. Daarnaast kan je ook hooihutten, kinderkaas maken en katapulten zagen. Er is soms zelfs een heuse kinderelfstallentocht met verschillende leuke spelletjes en ook de hapjes zijn overheerlijk. Dit is dus een stoer alternatief voor een uitstapje naar de kinderboerderij!
 

Een hilarisch circusfeestje

 
Het mag ook eens iets anders zijn dan een speurtocht! Een circusfeestje is origineel, én hilarisch. Op locatie kunnen de kinderen dan leren ballopen, koorddansen, eenwielfietsen, jongleren, enzovoort. Als afsluiter mogen de kinderen een showvoorstelling geven voor de ouders. Het wordt dus ook voor jou als ouder een onvergetelijke ervaring!
 

Kartplezier

 
Een andere stoere manier om je kind zijn verjaardag te vieren is door met de groep te gaan karten. Wat is er stoerder dan racen zoals echte formule 1 piloten? Op het circuit kunnen ze een wedstrijd houden en vaak zijn er ook andere stoere activiteiten in de buurt, zoals lasergamen of paintball. Deze leuke activiteiten kan je combineren en als afsluiter kunnen de kinderen er genieten van een heerlijk hapje en drankje!
 
Kijk ook eens bij Sirwinstonfungames voor een leuk kinderfeestje.