Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

De 5 leukste tips voor een Pokemon kinderfeestje


Ben jij dol op Pokemon en kijk je graag naar de serie op tv? Speel jij t liefst pokemon go spel of spaar jij pokemon kaarten? Dan is een Pokemon kinderfeestje echt tof voor jou! Wij hebben wat leuke tips op een rij gezet voor je! Wil jij direct vette pokemon kaarten bestellen voor jou en je vrienden kijk dan eens op de pokemonshop.
 
Tip 1 Versier je woonkamer in pokemon style.
Vier je je feestje thuis , ontvang dan je vrienden in een vrolijke pikachu woonkamer met leuke ballonnen en versieringen. Zo zit de sfeer er gelijk in! Eet gezellig eerst wat lekker bijvoorbeeld een pokebal taart die je gemakkelijk zelf ook kan maken met bv marshmallows, aardbeien en hagelslag. Je kunt ook al je vriendjes en vriendinnetjes een cupcake geven met een pokemon kaart er in gestoken! Zo heeft gelijk iedereen een pokemon kaart!
Voor de allerleukste pokemon decoratie kijk je op de site van partydeco, om naar de site te gaan klik hier.
 
2. Activiteiten op een pokemon kinderfeestje.
Wat kun je allemaal doen op een pokemon kinderfeestje? Ontzettend veel! Het is maar net wat je kiest en wat je organiseerd. Let ook op de leeftijd van de kinderen.  Hieronder wat tips voor activiteiten;
  • cupkaces versieren in een pokebal, met slagroom hagelslag en aardbeistukjes
  • Kleurplaat uitprinten van pokemon altijd favoriet
  • Prik de staart van pikachu , knip een grote pikachu uit en een losse staart , plak de pikachu op een prikbord en laat de kinderen geblinddoekt de staart van pikachu prikken
  • Blikgooien met pokeballs , maak van tempexbollen pokeballs en probeer hiermee de pikachu blikken om te gooien
  • Kijk de pokemon film op tv of speel op de switch bv het pokemon spel
  • Pokemon memory maken, kan je zo uitprinten 
  • Pokemon knutselwerkjes, kijk eens op pinterest er is ontzettend veel te vinden in dit thema
3. Maak een pokemon speurtocht door de wijk en laat de kinderen een schat vinden!
Zet een speurtocht uit door de wijk naar bv een leuke speeltuin. Je kan dit heel gemakkelijk doen door pokeball afbeelding uit te knippen en langs de route te hangen. Je kunt ook een soort van schatkaart maken in pokemon style.
Maak een schatkist met een leuke attentie voor de kinderen zoals bv een verzamelmap voor hun pokemon kaarten. Je hebt hierin ontzettend veel keus, kijk maar eens op deze website, klik hier.
Ook leuk om cadeau te geven!
 
4. Wat te doen met grote kinderen?
Ook grote kids vinden pokemon helemaal geweldig. Uiteraard is een versiering in huis in dit thema altijd leuk alleen zitten ze vaak niet meer te wachten om zelf hun cakeje of donut te moeten versieren. 
Laat je zoon/dochter wat vrienden uit nodigen met wie hij graag Pokemon go speelt op zijn telefoon of tablet. Zo kunnen ze samen lekker naar buiten op zoek naar pokemons. 
Sluit af met een leuke pokemon film en misschien leuk om samen sushi te eten zo blijf je lekker in japanse sferen
 
5. Pokemon traktatie voor op school/sport of als bedankje voor je kinderfeestje.
Met een traktatie maak je je feestje helemaal compleet. En ook die moet natuurlijk in pokemon style!  Zo kun je gemakkelijk stickers bestellen in dit thema en bv op een plastic bekertje plakken. Het bekertje kun je vullen met van alles, denk aan snoepjes chips of popcorn.
Nog gaver is om kleine zakjes te kopen en voor ieder kind een echte pokemon kaart! DIe kunnen jullie samen ook weer ruilen evt! De pokemon kaarten koop je gemakkelijk in bundels , zo krijg je voor een lager bedrag allemaal verschillende pokemon kaarten. Kijk maar eens hier. 
 
Er is ontzettend veel keuze in pokemon tractaties google maar eens en je zult zien wat er allemaal mogelijk is. 
Maar met een traktatie met bv een echte pokemon kaart maak je je feestje helemaal compleet!