Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Originele en stoere thuis kinderfeestjes!

De allerleukste kinderfeestjes organiseer je zelf thuis met Locohippo Kinderfeestjes!De nummer 1 voor thuiskinderfeestjes!


Wij zijn Locohippo Kinderfeestjes en hebben leuke en betaalbare kinderfeestjes voor thuis. We helpen je met onze handige en complete draaiboeken, websites en apps om zelf het coolste verjaardagsfeestje ooit te organiseren en dát gewoon thuis. De overige spullen voor het kinderfeestje kun je eenvoudig zelf maken of aanschaffen, maar we hebben ook handige feestpakketten die het thuiskinderfeestje compleet afmaken. Met een leuk en enthousiast team staat Locohippo Kinderfeestjes al meer dan 13 jaar garant voor een geslaagd kinderfeestje!

Gisteren hebben we het Spacecontrol feestje gehad van mijn zoon. Met 6 knapen van 7-8 jaar een fantastisch feestje gehad. De afwisseling tussen actieve opdrachten en puzzels was super! Wat hebben ze allemaal fanatiek meegedaan. Juichen als er weer een code goed was en trots dat de missie was geslaagd. Na die tijd kregen ze allemaal de medaille en ook daar waren ze erg blij mee. Het feestje voorbereiden was door het bestelde pakket snel en makkelijk te doen. Wat heeft mijn zoon genoten van zijn feest!
Door Laura,
Vandaag een erg leuk kinderfeestje gehad van onze dochter (11). De meiden vonden het hele Huntmasters-spel erg leuk. Het draaiboek was duidelijk en de aangeschafte pakketten waren erg handig en leuk. Bovendien goede communicatie met Locohipppo en erg goede service (ontbrekend artikel werd meteen nagestuurd). Complimenten aan de makers / Locohippo. Bedankt voor dit erg leuke kinderfeestje!!
Door Jeroen en Janneke,
Mijn dochter wilde heel graag een Wie is de Mol feestje vieren. Nu ben ik zelf ook redelijk creatief, maar heb toch voor tijdswinst gekozen en had het draaiboek besteld. Totaal geen spijt van gehad. Het heeft me heel veel tijd bespaard doordat er zoveel goede tips en templates in staan. Je bent nog steeds helemaal vrij om de dag in te vullen zoals je zelf zou willen, maar het is gewoon heel prettig dat het draaiboek zo compleet is.nIk heb nog nooit zo'n rustig feestje gehad. De meiden gingen helemaal op in het spel en zaten heel de tijd in hun boekje te schrijven. Rode snoetjes van spanning en een hele goede mol maakten het helemaal als een succes. De sein opdracht hadden we iets meer tijd voor gegeven (2 woorden in 5 minuten), maar dat was voor deze leeftijdscategorie nog steeds nog wel heel lastig. maar dat was wel weer fijn voor de mol. al met al een topfeest en ik weet zeker dat ik het draaiboek nogmaals ga gebruiken voor mijn andere twee kinderen (die nu nog te jong zijn).
Door Marjolein,
Het is een erg leuk spel, mijn zoon die 12 is geworden had met zijn vriendjes (7 in totaal) een hele leuke middag. We ontvingen binnen 24 uur het pakket bestaande uit een (heel uitvoerig en duidelijk) draaiboek, daarbij hadden we ook het clowndown pakket en de tijdbom besteld. Houd er rekening mee dat de voorbereiding wel best wat tijd vereist maar dat wordt ook duidelijk aangegeven. Wij hebben uiteindelijk de middag van tevoren pas deze voorbereiding kunnen doen en dat is prima gelukt! De kinderen hebben het erg leuk gehad en zaten helemaal in t spel. Al met al een aanrader!!!
Door Caroline,
Het Missie X feestje was grandioos! De kinderen waren zo enthousiast en vonden het enorm spannend allemaal. Onze buurvrouw figureerde als de vrouw met hond en dat zorgde voor hilarische spannende momenten tijdens het spel. We hadden van de berging een echte verhoorkamer gemaakt en dat was ook een groot succes. Ik vond dat het draaiboek zeer duidelijk was, een bom heb ik gemaakt van een confettishooter, ipv tien had ik 7 foto's gedaan, de thee opdracht was erg leuk, de codes en websites werkten echt heel goed. Kortom een ontzettende aanrader voor een ieder die het leukste feestje voor zijn of haar kind wil!
Door Agnes,


Locohippo Kinderfeestjes, alles voor een geslaagd kinderfeestje!


Wij zijn het team van Locohippo en zorgen er samen voor, dat kinderen een onvergetelijk thuiskinderfeestje beleven. Dat doen we door leuke en originele thuiskinderfeestjes te bedenken in diverse thema's voor de leeftijd van 4 t/m 13 jaar, die ouders zelf thuis kunnen geven. Handige draaiboeken, feestpakketten en uitgebreide ondersteuning voor thuiskinderfeestjes. Wij vinden het leuk om mee te denken en proberen onze mailtjes altijd heel snel te beantwoorden. Niet alleen overdag, maar ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar. 
 
Leuke thema's met website of app:
 
 
Mocht je willen weten welk kinderfeestje geschikt is voor jouw kind? Klik dan op de onderstaande leeftijd en bekijk het overzicht per leeftijd.
 
 
 


Contact gegevens


Locohippo - Kinderfeestjes
Rijssenseweg 10
7451 GZ Holten

Contact opnemen