Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen3 verschillende thema's


Bij Kids safety escaperoom  hebben wij 3 escaperooms. Jullie krijgen in een fantastische ingerichte kamer aanwijzingen en puzzels die jullie moeten oplossen om binnen het uur te moeten ontsnappen.

Wat een geweldig begin van de dag hebben we hier gehad!! Jordy mocht vanochtend bij jullie eindelijk de Glow in the Dark Escaperoom spelen. Na ontvangst met limonade en een duidelijke uitleg en nog even toiletbezoek werden we met de kinderen opgesloten. Wat een gave puzzels moesten ze oplossen om uiteindelijk net op tijd nog de laatste box open te krijgen! Wat vonden ze het spannend en leuk! Een geweldige ervaring en zeker een aanrader! Heel veel dank dat wij dit mochten testen! De kids vonden dit het leukste van de hele dag!
Door Nicole,
Superleuk! We hebben hier een verjaardagsfeestje gevierd met meiden van 9 en 10 jaar. Leuke ontvangst, er stonden al bekertjes limonade voor ons klaar. Je voelt je meteen welkom, personeel is erg enthousiast. Goede uitleg en leuke escaperoom (we hebben de western room gedaan).
Door Dirk,
Vandaag met 6 meiden van allen rond de 11 jaar Glow in de Dark gedaan. Wat hebben ze genoten! Een echte aanrader!
Door Agnes,

De escaperooms


Jungleroom

Je bent met je vrienden als team opgezet om de jungle en de dieren te redden want er blijkt iets te zijn waardoor de dieren geen eten meer hebben. Eenmaal in de jungle moeten jullie achterhalen wat er aan de hand is, zodat jullie het probleem voor de dieren kunnen oplossen. 
Je hebt hiervoor 60 minuten de tijd anders is het einde inzicht van het mooie oerwoud en de dieren.
 
Deze escaperoom is geschikt voor kids vanaf 8-14 jaar.
Ook leuke te spelen als familie room .
 

Fantasieroom (glow in the dark)

Jullie hebben een slaapfeestje en blijken allemaal de zelfde droom te hebben. Jullie zijn namelijk beland in een fantasiewereld vol met kleuren en opdrachten. Om uit je droom te ontsnappen moeten jullie alle opdrachten  binnen 60 minuten volbrengen.
 
Deze escaperoom is geschikt voor kids vanaf 8-12 jaar
Tip! Trek witte kleding aan voor een leuk effect.
 
 

Toverkamer (glow in the dark)

Tovenaar Escapan  heeft een geweldig toverdrankje gemaakt waardoor mensen jong worden. Maar heks Anastacia heeft dit ondekt en wil het drankje hebben. Heel af en toe verschijnt de heks Anastacia in de kamer van Tovenaar Escapan om hem te zoeken. Aan jullie de taak Tovenaar Escapan eerder te vinden dan heks Anastacia zodat jullie samen  een toverdrankje of spreuk vinden om de heks voorgoed te laten verdwijnen, Jullie hebben hier 60 minuten de tijd voor.
 
Deze escaperoom is geschikt voor kids vanaf 10 jaar.
Deze room is ook zeer geschikt om te spelen met je familie.
 
 
 


Contact gegevens


Kids Safety Escaperoom
Kwadijkerkoogweg 14c
1442LA Purmerend

Contact opnemen