Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Virtual Reality kinderfeestjeVirtual Reality kinderfeestje


De nieuwste rage in kinderfeestjesland is wel het VR kinderfeestje in Amsterdam. Een unieke ervaring waarbij de kinderen in een echte VR wereld duiken. Er zijn verschillende games op de computers aanwezig. Het is mogelijke kleine korte VR games tegen elkaar te spelen zodat de kinderen rouleren op 1 device. De scores zijn dan op te zien op grote schermen zodat er een soort competitie ontstaat net als bij bijvoorbeeld bowlen.

De kinderen hebben het echt geweldig gevonden. Vooral het spel dat ze tegen elkaar konden spelen was een succes.
Door Peter,
Hoi Pim,nnIk wilde nog even laten weten dat we het heel leuk hebben gevonden. Het contact met jou verliep perfect en fijn dat we de cadeautjes bij jullie konden doen.
Door Petra,

Verschillende mogelijkheden


We bieden verschillende mogelijkheden voor het VR kinderfeestje. Jullie kunnen kiezen uit het reserveren van 1, 2 of 3 set- UP’s. Op elke set- UP kan 1 kind tegelijk spelen. 1 Set- UP is inclusief instructie en 1 VR bril. Jullie worden ontvangen door een van onze medewerkers en hij of zij zal u het gehele verblijf aanwezig zijn. Het VR kinderfeestje is onderdeel van UP Events. UP Events biedt naast het VR Kinderfeestje nog vele andere activiteiten zoals Boogschieten, Bubbel voetbal, Lasergamen en Room Escape. Bij ons mogen jullie zelf taart meenemen en de kadootjes uitpakken. Limonade en bijvoorbeeld een zakje chips kun je bij ons bijboeken. Heb je vragen of wil je een kinderfeestje boeken neem dan gerust contact met ons op 020-4635850 of via het formulier op deze pagina.


Contact gegevens


Virtual Reality kinderfeestje
Tom Schreursweg 8
1067 MC Amsterdam

Contact opnemen