Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Like Weerwolven, Wie is de Mol & Among us!

Dwarsbomen: uniek kinderfeest voor thuisSpannend feestje met draaiboek en website


Een supercool kinderfeestje voor kinderen die gek zijn op Among Us, Weerwolven, De Verraders en Wie is de Mol.
 
Tijdens dit originele feest proberen de kinderen hun
ladder te vullen met traptredes om bij de schat te komen. Het lijkt er alleen op dat niet iedereen even hard meehelpt om dat doel te behalen....

Zo handig dat alles bedacht én geregeld is! Ik hoefde echt alleen te doen wat de kinderen aan mij vroegen, verder ging het helemaal vanzelf. Ideaal feestje, voor de kids én voor mij als vader!
Door Jelmer,

Kinderfeest voor kinderen van 8 tot 14 jaar

Voordat dit kinderfeest van start gaat, hebben één of twee van de kinderen een brief ontvangen. In die brief hebben zij kunnen lezen dat hun doel op het feest precies het tegenovergestelde is van het doel van de rest van de groep.
 
Natuurlijk worden ze ook handje geholpen om hun eigen geheime doel makkelijker te bereiken....
Oftewel: om te dwarsbomen.
 

Het feestje Dwarsbomen

In de kamer hangt een poster met daarop een  boom. Boven in de boom staat een schatkist. Tegen de boom aan staat een ladder, die nodig is om bij de schatkist te komen.
 
Er is alleen één probleem: de ladder heeft maar één traptrede. Het doel van de groep is om tijdens het feestje voldoende Fetti (=geld) te verdienen om Dwarsliggers (=traptredes) te kopen. Met genoeg Dwarsliggers bereiken ze de schat.
 
Maar: er zijn één of twee Dwarsbomen in het spel. Deze Dwarsbomen hebben van tevoren gehoord dat de schat voor hen is wanneer de groep de schat niet bereikt. 

Niemand weet wie de Dwarsbomen zijn en niemand weet hoeveel Dwarsbomen er zijn (ze weten dit dus ook niet van elkaar).
 

Hoe werkt dit feestje?

Via de website www.confettipermail.nl koop je het  feestje voor € 24,50. Je krijgt dan een uitgebreid draaiboek en printables via de mail toegestuurd.
 
In het draaiboek vind je overzichtelijke informatie over het feest.
 
De voorbereidingen zijn uitgewerkt, de benodigdheden staan er duidelijk in en het feestje stap voor stap zit er in om bij de hand te houden tijdens het feest.

De printables bestaan uit drie bladen Fetti (het ‘geld’ waar de kinderen voor gaan sparen) en een aantal puzzels die ze nodig zullen hebben tijdens het feest.
 
Op de dag van het feest hebben jullie toegang tot de speciale website dwarsbomen.nl. Hier worden de kinderen begeleid en krijgen ze uitleg over hoe ze
Fetti kunnen verdienen. De kinderen klikken als het ware door het feestje heen.
 
Ze zullen overigens niet de hele middag achter de computer blijven zitten, maar krijgen steeds via de website zien wat hun volgende opdracht gaat worden.
 

Te gek kinderfeest voor wat oudere kinderen

Wil je meer weten of meteen dit feest kopen? Ga dan naar www.confettipermail.nl. Daar vind je trouwens ook andere kinderfeestjes die je in je mailbox kunt ontvangen.


Contact gegevens


Uniek kinderfeest voor thuisKlik voor email

Bezoek onze website

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Uniek kinderfeest voor thuis