Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Lekker tutten feestje

Glitter, glamour & shine, optutten maar!Lekker tutten saampies!


Het lekker tuttten kinderfeestje is een echt meidenfeestje voor de kleine ijdeltuitjes. De meiden gaan zichzelf opmaken, nageltjes lakken en een mooi armbandje maken. Bij recreatieboerderij Johan en Caroline kunnen ze zich helemaal omtoveren tot een model. Glitter, glamour & shine, optutten maar! Zijn er ook wat jongetjes bij? Geen probleem! Zij worden stoer geschminkt en knutselen iets speciaal voor jongens.

Super leuk voor kinderfeestjes!! We hebben de kids niet gehoord!!
Door Anoniem,
Wat hebben we genoten van een geweldig kinderfeestje bij jullie. Super geregeld allemaal en zo mooi om te zien hoe jullie met zoveel plezier bezig zijn. Kei hard wordt er gewerkt!! Onze complimenten. Voor herhaling vatbaar.
Door Anoniem,
Super leuk kinderfeestje gehad afgelopen woensdag in boerderij thema dikke pluim voor jullie!!!!!!!
Door Anoniem,
Een paradijselijke kinderboerderij nabij Terheijden. Voor kinderen zijn er fietsen, trapauto's, skateboards, schommels, zandzwembaden, trampolines en meer. Een grote speeltuin waar kinderen zich kunnen vermaken. Voor de volwassenen is er een café met zeer mooie drankjes en eten direct naast de speeltuin.
Door Anoniem,


Inbegrepen bij het lekker tutten kinderfeestje


Bij het lekker tutten kinderfeestje is eten en drinken inbegrepen waaronder onbeperkt ranja, cake met versiersels en slagroom, vers fruit op een etagère, keuze uit frites met snack, broodje knakworst, poffertjes of pannenkoeken. En niet te vergeten: uitdeelzakjes voor alle kinderen en een verrassing voor de jarige. En natuurlijk slaan we onze diertjes niet over. De kinderen mogen de dieren zelf voeren op onze boerderij met de boer of boerin. Altijd een groot succes!


Contact gegevens


Tuttenfeestje Johan&Caroline
Wagenstraat 47
4845 CX Wagenberg

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Tuttenfeestje Johan&Caroline