Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

🥳Tipi Kinderfeestje 💝 Het Leukste kinderfeestje

✨ Een droom voor ieder kindEen feest met een gouden randje 🥇


DIT IS EEN DROOM VOOR IEDER KIND, MAAR OOK HET TOFSTE, GEZELLIGSTE, MOOISTE EN LEUKSTE KINDERFEESTJE OM TE GEVEN.

zeer compleet pakket! Echt heel leuk
Door Helen Dobber,
Julia heeft het unicorn tipifeestje gehad. Wat een feest was dat 🦄🥳🎉. De tipitentjes, bedden en alle accessoires werden bezorgd en het feest kon beginnen. Als extra hebben we ook nog gekozen voor de popcorn machine. Er hing al snel een heerlijke zoete popcorn lucht zoals in de bios 🎬. Ook de goodiebags zagen er perfect uit. De meiden hebben er van genoten. Volgens Julia het leukste en mooiste feestje ooit! ❤️
Door Suzanne Oudhuis de Zeeuw,
Super gaaf Tipi slaapfeestje voor mijn dochter die 8 jaar geworden is! Wat hebben de kindjes genoten, helemaal in deze Corona tijd waarin al niet zoveel kan. Het pakket was compleet, tipi tentjes waren top! Alle accessoires die bij het thema hoorde maakt de aankleding compleet. Super fijn dat je nergens meer aan hoeft te denken, je besteld het thema feestje en alles wordt zit erbij.
Door Bianca Mol Commandeur,
Ecnt een aanrader voor een origineel slaapfeestje. Echt overal is aan gedacht en de service is top. De kinderen waren zo enthousiast, super leuk.
Door Malou van Drongelen,
Fantastisch! Het feestje was compleet tot in de details. Jongens vonden het geweldig om thuis te kamperen in voetbal tentjes. Volgende dag alles netjes opgeruimd. Zeker voor herhaling vatbaar! Dank je wel Sharon voor de goede zorgen.
Door Anneliese Klouwer,
Mijn dochter had afgelopen weekend een Tipi kinderfeestje, wauw mijn complimenten voor hoe Tipi kinderfeestje dit heeft neergezet. Mijn woonkamer veranderde in een Unicorn slaapfeestje, een droom van elk kind..!!!
Door Devion Munstlag,


Een feest om nooit meer te vergeten!


Op zoek naar het ALLERLEUKSTE kinderfeestje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Tipi Kinderfeestje kun je een compleet pakket huren om een geweldig slaapfeest te geven bij jou in huis!

Er zijn 8 originele, sfeervolle, coole thema's beschikbaar die voor jongens en meisjes ontzettend leuk zijn. Van ieder thema zijn er minimaal 2 en maximaal 8 tentjes inclusief beddengoed beschikbaar. Indien je meer kindjes wilt uitnodigen kunnen de thema's ook gecombineerd worden. Bel of stuur een Whatsapp bericht en vraag naar de mogelijkheden. Op onze website www.tipikinderfeestje.nl vind je veel meer informatie!Contact gegevens


TipiKinderfeestje
Kelderswerf, 43
1713 WG Obdam

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Insta pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van TipiKinderfeestje