Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Laat je gaan op de freerunbaan, trampolines en pumptrackbaan! Of

Het ideale uitje voor de sportieve durfal!Vier jouw verjaardag bij The Portal Sevenum!


The Portal Sevenum is speciaal ontwikkeld voor tieners en jongvolwassenen. Bij het Family Entertainment Center Sevenum kregen ze het idee om de gamewereld te laten samensmelten met de echte wereld. In The Portal Action House moet je erg geconcentreerd en alert bezig zijn. Je wilt steeds een hoger niveau halen, sneller zijn, je zoekt naar de beste oplossingen en jouw creatieve kant wordt daardoor aangesproken. Je kunt volledig opgaan in het spel met door middel van jouw trucs en tricks te laten zien in de verschillende levels die bestaan uit een freerunbaan, trampolines en een pumptrackbaan. Daarnaast kun je je ook laten gaan met een lasergun in Level XX van The Portal Lasergame.

Gister de verjaardag van mijn dochter gevierd, ze heeft een onvergetelijke dag gehad. De kinderen hebben zich heel goed vermaakt en als afsluiting een uur gegeten in het ABC restaurant. Zou het iedereen aanraden! Personeel was super vriendelijk en alles was goed geregeld!
Door Peggy van der Heyden,
Onze zoon heeft vanaf dag 1 opening een abonement en zei meteen hier vier ik mijn verjaardag!!! 19 januari was het dan zo ver.... Superfeestje! Alle kinderen waren zo enthousiast! Zeker met de knallende afsluiter het eten bij het abc! We hadden 10 jongens bij ons en we dachten ohjee zwaar middagje... we hebben nog nooit zo n relaxte dag gehad! Echte aanrader! De vriendjes van mijn zoon wisten ook al waar ze hun volgende verjaardag willen vieren๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
Door Miranda Ramakers,
Is echt super leuk! En gelijk een goede workout!!
Door Cheyenne Jeanine Bos,


Hoe stoer is het om je verjaardag te vieren bij The Portal Sevenum?!


Voor alle stoere actievelingen bieden wij de mogelijkheid om jouw verjaardag te vieren bij The Portal Action House & Lasergame. Ouders en/of begeleiders kunnen gedurende het feestje via een balkon een kijkje nemen hoe de jarige en zijn team de Evil's verslaan. Even chillen tussendoor? The Portal Sevenum beschikt over een gezellige loungeruimte met tijd voor een verfrissend drankje of lekkere versnapering. Ook tijdens een verjaardagsfeest geldt dat The Portal Action House & Lasergame een concept is voor tieners en jongvolwassenen. De minimale leeftijd is dan ook acht jaar. Wij bieden de volgende verjaardagsarrangementen aan: MONSTEROID ARRANGEMENT À € 20,00 p.p. of SHREDBULL ARRANGEMENT À € 14,50 P.P.  Daarnaast is het ook mogelijk om jouw pakket uit te breiden met één heat lasergamen. Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten en wordt er minder snel antwoord gegeven.

Contact gegevens


The Portal Sevenum
Middenpeelweg 7
5975 MZ Sevenum

Contact opnemen