Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Slaapfeestje thuis organiseren?

Een slaapfeestje van Teepees & Fun, daar kun je toch alleen maar van dromenWij maken je dromen waar


Huur bij ons een compleet indoor tentenkamp en vier het beste slaapfeestje ooit voor maar 23 euro per kind!

Afgelopen zaterdag een feestje georganiseerd voor onze zoon met de diensten van Teepees en Fun.nHet was in 1 woord GEWELDIG. De teepees en aankleding overtroffen al mijn verwachtingen en we kregen allemaal het WAUW effect.nSonia en haar dochter hebben het prachtig en snel opgebouwd en ook het afbouwen de volgende dag gebeurt top.nIk kan iedereen Teepees en Fun aanraden. Het geeft heel veel rust bij het organiseren van een slaapfeestje, aangezien zij alles doen omtrent het slapen en geweldig aankleden. En de reactie van de kinderen is onbetaalbaar.nBedankt voor al jullie goede zorgen en we zien mekaar zeker nog een keertje.
Door Saskia Boven - Verkerk,
Mijn dochter heeft het leukste feestje ooit gehad! Dat was de quote van de avond en volgende dag en ik denk voor nog heel veel dagen, weken, maanden. Vanaf het eerste contact verloopt alles vlekkeloos, aankomst stipt op tijd, opbouwen in een klein uurtje, aan alles is gedacht, van goed matras tot aankleding met knuffels, lichtjes en zelfs slaapspulletjes zoals een slaapmasker en tandenborstel, zelfs aan cadeau’s is gedacht, kortom een compleet feest! Heel veel plezier tijdens het feest is absoluut gegarandeerd. De volgende dag wordt weer stipt op tijd alles weggehaald, perfecte organisatie en service! Mijn dochter heeft wel duizend x dank je mama gezegd, zò blij was zij, daar doe je het natuurlijk voor. Trouwens dit is echt niet alleen maar leuk voor kleine meiden! Stiekem was ikzelf best jaloers.
Door Karmelita Gischler-Hasselbaink,
Wat heeft mijn dochter afgelopen weekend een top slaapfeest gehad! De meiden waren onder de indruk van de aankleding van de tentjes en de mooie versiering met de panda’s en de teddyberen erbij was het helemaal af! Sonia bedankt voor de geweldige service , je hebt mijn dochter een echt droomfeest bezorgd ! Dankjewel
Door Sandra Heijdra-Vaatstra,
Wat een succes!!!! het meidenfeestje van mijn dochter is op dit moment in volle gang. ze hebben geen van alle zoiets leuks gedaan! geweldig! Alles zit er ook op en aan.
Door Erik Laura Terlouw,
Sonia is te gek - een lieve vrouw, die heel leuk is met kinderen! Onze jongste dochter heeft een superleuk slaapfeestje gehad; aan alles is gedacht - de geweldige details maken het tot een ware beleving!nAls je iets bijzonders van een slaapfeestje wil maken, kijk dan op de website van Teepes en Fun! Aanrader!
Door Danielle van Rietschote,
Sonia was amazing! My daughter's party was magical and all the girls had so much fun! She listened to everything my daughter wanted (a princess, fairy, mermaid, sparkle, unicorn tea party) and delivered just that! Everything was beautiful and the food was delicious! The quality of what she uses is very nice from the teepee, dress up, and all the thoughtful details to make the party perfect. I highly recommend Teepees en Fun!
Door Julia Solomon Peck,

Bekijk ook onze verschillende thema’s en opties en organiseer samen met Teepees & Fun het allerleukste slaapfeestje ooit!


Wij regelen alles, zo gemakkelijk was het organiseren van een slaapfeestje, verjaardagsfeest of kinderfeestje nog nooit! Het enige wat je zelf moet doen is de uitnodigingen versturen!​

Waarom zijn we uniek?

  • ​Onze teepee’s zijn door onszelf ontworpen,

  • Het is leuk om samen te slapen met vriendjes, daarom zijn onze teepee’s voor twee personen,

  • Ieder feestje wordt gepersonaliseerd

  • Complete service: we brengen de teepee’s, bouwen ze op en komen ze vervolgens weer ophalen

Jouw  slaapfeestje in 3 stappen:

1. Kies jouw favorite thema

2. Toevoegd jouw lievelingste knuffel en pakket

3. Kies jouw datum

Nooit was het zo gemakkelijk en moeiteloos! We kijken er naar uit  om jouw feestje te organiseren.

Contact gegevens


Teepees & Fun
Doyenneperenlaan 64
3452 EE Utrecht

Contact opnemen