Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Spannende kinderfeestjes thuis

Kinderfeestje thuis voor 7 t/m 13 jaarSpannende kinderfeestjes thuis


Tijdens het kinderfeestje gaan kinderen thuis een spannende missie volbrengen. Hiervoor ontvangen zij het top secret missiedossier met belangrijke informatie en aanwijzingen. Gedurende de missie (het kinderfeestje) hebben de kinderen live telefooncontact met geheim agenten om gevonden bewijs, ontcijferde codeberichten en nieuwe informatie door te geven. Voor kinderen vanaf 9 jaar kunnen ook anonieme sms’jes en informatie over verdachte personen in de missie worden verwerkt. Hierdoor wordt de missie nog realistischer. Tijdens een buiten-kinderfeestje volgen de kinderen als spionnen verborgen aanwijzingen, kraken zij codes en sturen zij geheime berichten om een misdaad te voorkomen. Tijdens een binnen-kinderfeestje gaan de kinderen thuis als detectives bewijs onderzoeken en de verdachten controleren om een misdaad op te lossen. Wie spreekt de waarheid, wat zeggen de getuigen en wie heeft een alibi? Het kinderfeestje zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden.

Bedankt voor de leuke missie agent Oost en agent Dubbel! De kinderen hebben genoten en zagen overal verdachte personen .
Door Anoniem ,
Hartelijk dank om de kids deze middag een heerlijke en spannende namiddag te laten beleven. Team 200 uit Roksem dankt jullie allen en in het bijzonder agent IJssel.
Door Anoniem ,
In het donker extra spannend. Kinderen hebben genoten en hadden echt het idee dat het echt was! De telefoontjes erbij hielp hier goed aan mee. Dank jullie wel!
Door Anoniem ,


Contact gegevens


Spannend kinderfeestje
De Stoven 6
7206 AX Zutphen

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Twitter pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Spannend kinderfeestje