Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Kinderfeestje in de sneeuw

Vier jouw kinderfeestje bij SnowWorld Terneuzen!Kinderfeestje in de sneeuw


Opgewekte gezichtjes, gillen van blijdschap, stuiterend van de energie: je ziet het gebeuren bij kinderen zodra ze de sneeuw in onze skihal betreden. Sneeuw heeft iets magisch voor kids! Zeker in Nederland, waar niet meer vanzelfsprekend ieder jaar sneeuwvlokken vallen. Met sneeuw kunnen kinderen eindeloos veel speelplezier hebben. Het zien en voelen van sneeuw is al genoeg om jouw kleine dreumes een enorm vreugdegevoel te bezorgen. Kinderen van alle leeftijden kunnen bij Snowworld 365 dagen per jaar genieten van sneeuwpret! Feestje in de sneeuw Ben je echt helemaal gek van sneeuw en skiën of snowboarden, hoe cool is het dan om je kinderfeestje in de sneeuw te vieren? Voor kinderfeestjes zijn er heel veel mogelijkheden. Je kan skiën of sleeën, maar ook je eigen pizza bakken. Kijk snel wat er voor kinderfeestjes allemaal te doen is bij Snowworld Terneuzen!

In de zomer is SnowWorld een heus speelparadijs voor kinderen, waar ze met sleetjes en banden van de piste af kunnen glijden!
Door Bart,
Onze dochter is helemaal te spreken over mascotte Snowy! Erg vermakelijk dat hij eventjes langskwam op de piste om met de kids te spelen.
Door Iris,
Met een groepje van 7 kinderen een proefles gehad. Leuk om te zien dat ze al een beetje kunnen skie├źn!
Door Femke,

Contact gegevens


SnowWorld Terneuzen
Zeelandlaan 3
4538 CA Terneuzen

Contact opnemen