Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Skate feestje voor kinderen vanaf 7 jaar
Inline skate feestje met begeleiding


Leer op je verjaardag samen met je vriendjes de basis van het inline skaten!
 
Een feestje duurt 2 uur. We beginnen rusting aan met het opbouwen van de les door val oefeningen te doen. Als iedereen goed kan vallen dan is het zelfvertrouwen er om wat trucjes te oefenen. Door de val oefeningen weet wat je moet doen mocht het mis gaan. Daarna gaan we over op het oefenen van je skills.
 
Halverwege hebben we een pauze zodat iedereen even kan uitrusten en wat kan drinken (zelf mee te nemen) Het tweede gedeelte van de les mag iedereen vrij skaten en zelf oefenen wat ze net geleerd hebben onder begeleiding van de leraar
Het mag al vanaf je 7e verjaardag (ervan uitgaande dat sommige kids dan dus nog 6 zullen zijn) en het is leuk voor zowel kinderfeestjes als tienerfeestjes!
 
We kunnen het feestje overal geven waar een skatepark is. Op een platte verharde grond zoals sommige sportvelden of een stadspark kan ook als er geen skatepark beschikbaar is, dan focussen we gewoon op wat andere skills.
 
Mocht het regenen op het tijdstip van het feestje dan kunnen we niet buiten skaten. Het kan dan soms mogelijk zijn om een gymzaal te huren of om uit te wijken naar een Indoor Skatepark. Hiervoor komen er extra kosten bij. Hou de voorspellingen dus in de gaten dan kunnen we 2 dagen van te voren bellen om alternatieven bespreken.
 
Wij hebben skates en kniebescherming voor iedereen. Dit is bij de prijs inbegrepen. Hiervoor hebben we van te voren de schoenmaten nodig.
 
Hier wat voorschriften:
- Eigen skates mag mits ze niet te goedkoop (<60eu) waren.
- Skaten is fijner in een (oude) lange joggingsbroek/spijkerbroek. we gaan namelijk ook val oefeningen doen
- Sierraden kunnen het beste uit/af
- De broekzakken kunnen het beste leeg zijn
- Lange sportsokken zitten het lekkerst.


Contact gegevens


Inline skate feestje
Overtoom 327
1054JM Amsterdam

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Instagram pagina
Bezoek onze Facebook pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Inline skate feestje